Ale tinereţii valuri,  Bucurii

CEWE Fotocarte – amintiri din neamul lu’ Epure

A început luna august, o lună a familiei Epure! 🙂 O lună alături de CEWE Fotocarte!

Ziua lui tata, ziua mamei, ziua lor de căsnicie – oho!, minunate motive de bucurat și de dat slavă lui Dumnezeu că avem încă părinți, că avem familie completă, că avem sprijin și iubire mare!

Anul acesta le-am oferit unul dintre daruri ceva mai devreme. Apoi am lăsat bucuria să se așeze și am decis ca, de scris, să scriu abia acum.

Fotografii le-am mai scos pe hârtie, albume foto am tot umplut de-a lungul timpului, poze pe telefon sunt grămezi. Și, totuși, de data aceasta am vrut altceva. O selecție de momente de suflet și de împreună, de familie, de timp de calitate – toate adunate într-o… carte! O carte?! Exact!

O fotocarte CEWE care ne va ține amintirile vii!
01 CEWE FOTOCARTEA - copertă

Am unit cele 26 de pagini cum m-am priceput eu mai bine, într-o poveste formată din imagini, dar și din cuvinte. Pentru că asta e fain la CEWE FOTOCARTE, poți alege singur formatul potrivit – de la mini până la XXL – poți să te ghidezi după șabloane dar, în egală măsură, ai liber în paginile cărții la inspirație și la personalizat! Poți scrie texte scurte și la obiect sau lungi, cât o pagină de jurnal, poți pune o singură imagine pe pagină sau două, trei, nouă… câte vrei, alb-negru, color, cu filtre, cu tot felul de detalii!

Iar rezultatul muncii tale și rezultatul muncii profesioniștilor de la CEWE se îmbină perfect, într-o carte care, cu siguranță, își găsește un loc de cinste în fiecare casă în care ajunge!

Poză de nuntă - 17 august 1974
Poză de nuntă – 17 august 1974
CEWE FOTOCARTE
colaj CEWE FOTOCARTEA
Colaj din fotocarte

La mulți ani, tata! La mulți ani, mama! La mulți ani, dragii noștri dragi! De aproape 48 de ani formați o echipă perfectă! Vă mulțumim și vă iubim!

Poveste fără de sfârșit

Mulțumesc, CEWE, pentru prietenie, pentru pofesionalism și pentru complicitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *