OAMENI - în fiecare zi,  Umanitar

2.1 milioane dolari – uniți în ajutor pentru micul Noel!

UPDATE 20 iulie

Gata, pentru Noel s-au strâns TOȚI banii, slavă Domnului! Acum mai toate link-urile și munca sunt continuate/ redirecționate către un alt caz, al Alessiei. Aceeași boală, aceeași sumă necesară… 🙁

***

UPDATE 2 iulie – ajutor pentru micul Noel!!!

Când suma de aproape 2.1 milioane de dolari e adunată… calculele precise ale spitalului din Budapesta vin să ne mai zguduie un pic…

Cost ZOLGENSMA 2.100.000 dolari + 5% TVA + cheltuieli analize și terapie post administrare (3 luni de tratament) total: 2.400.000 dolari!

Vestea minunată este aceea că există o dată fixată la care se va face intervenția: 25 august 2020 – dar, cu două săptămâni înainte, trebuie TOȚI banii!

Totalul sumei adunate până la 1 iulie (inclusiv SMS) este: 2.013.460 dolari. Asta înseamnă că mai sunt necesari: 386.540 dolari. 

Justificările complete: aici, în mesajul postat de mama lui Noel.

***

În limba română și în limba maghiară curg mesaje de luptă. De luptă minunată, în aceeași echipă! În echipa de ajutor pentru micul Noel! Un copil de aproape un an unește oamenii în rugăciune și în fapte bune. Unește oamenii în strângerea unei sume uriașe: 2.100.000 de dolari!

Adică… 2.1 milioane dolari!!!

Aparent, e ceva imposibil. Dar nimic nu-i imposibil, atunci când ne aflăm cu toții de aceeași parte a baricadei și clădim împreună temelia unei șanse la viață! Imposibilul devine realizabil! Cu diagnosticul aflat în octombrie 2019, în ianuarie 2020 erau deja strânși 500.000 de dolari. Iar până acum, în iunie, s-au adunat 1,5 milioane dolari! În acest context, parcă e mai realizabil visul de a mai aduna încă 600.000 de dolari – numai că greul de abia acum începe! Mulți dintre cei care știu despre Noel au donat și mai încearcă să strângă bani organizând tombole și licitații pe un grup special organizat. Dar ideea este că și mai mulți oameni trebuie să afle despre Noel – să ajungă să-l îndrăgească și să-și dorească să-l ajute!

Prin urmare, te rog să te alături în fapta cea bună! Cu un ban, dacă poți, oricât de puțin! Sau măcar cu răspândirea mesajului, căci nici nu știi de unde poate veni ajutor pentru micul Noel!

Ajutor pentru micul Noel SMA-1

Noel suferă de o boală rară: SMA-1, adică amiotrofie spinală musculară de tip I. Ceea ce, mai lumește, înseamnă degradarea nervilor cu rol în mișcare, inclusiv a celor de la nivelul aparatului respirator. Iar asta duce, inevitabil, la deces prin stop cardiac.

Din fericire, pentru SMA-1 există tratament. Se numește Zolgensma, însă este cel mai scump medicament din lume! Da, ați ghicit, costă… 2.1 milioane dolari! 

Pentru mai multe lămuriri…

* Povestea lui Noel spusă mai în amănunt de către părinții lui o găsiți aici.

* Site-ul lui Noel este acesta.

* Pagina de Facebook a lui Noel o găsiți aici.

* Grupul de licitații pentru Noel este acesta.

Cred că deja ați înțeles că problema e serioasă și reală. imPosibilă, dacă ne pasă și dacă ne implicăm! Orice sumă donată, oricât de mică, contribuie la salvarea vieții lui Noel!

Modalități de ajutor pentru micul Noel:

ajutor pentru micul Noel - cum poți dona

* online cu cardul, fără comision

* transfer bancar: RO33BTRLRONCRT0532233601, beneficiar Asociația pentru micuțul Noel

* BTPay: 0756 383 575 Hilda Fodor

* Revolut: 0756 383 575 Hilda Fodor

* strângere de fonduri pe Facebook

* Paypal

* GoFundMe

* 2 euro la numărul 8828 cu textul NOEL

Haideți și voi la luptă! La lupta cea bună! Nu vă speriați de 2.1 milioane dolari! Nici de cei 600 de mii de dolari care mai trebuie! Căci pentru viața lui Noel NU e nevoie să fim bogați! Trebuie doar să avem disponibilitate de a renunța la puțin din puținul nostru!

Haideți să fim OAMENI – în fiecare zi! Ideal e să strângem suma completă până la ziua lui. Iar Noel va împlini un an pe 12 iulie! Ce cadou minunat îi putem oferi, nu-i așa? Haideți să-l ajutăm pe Noel să se bucure de viață, de copilărie, de părinții și de fratele lui! De noi toți, cei care-l purtăm în suflet și în rugăciune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *