Jucarie bebe
BB nepoţel: Andrei-Octavian,  Bucurii

Un prunc – veșnic motiv de bucurie

Bucuria cea mai mare pe care a dat-o Dumnezeu omului e nașterea de prunci. Noi, pruncii de odinioară, pruncii noștri și pruncii altora – ce poate fi mai de preț în lumea aceasta decât scâncetul unui bebeluș?

Ce poate fi mai firesc și, în același timp, mai imposibil de explicat decât modul în care, dintr-o sămânță de iubire prinde viață, suflet și trup un om în miniatură? Un omuleț atât de firav și de plăpând și, în același timp, atât de perfect și de minunat?!

Un prunc are puteri nebănuite de a îmbuna orice inimă și de a-L face pe Dumnezeu să zâmbească. Un prunc este semnul că Dumnezeu nu ne-a uitat și că ne iubește. În fața oricărui prunc am să îngenunchez, mereu, cu bucurie!

Frate-meu e din nou tată! 🙂 Iar de ceva timp, pruncul lui a devenit creștin!

Bine-ai venit pe lume, Luca Teodor! Bine-ai venit în lumea noastră  în care nu m-am mai grăbit să te expun, în care doar mă bucur de prezența ta, în care-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru bucuria de a fi mătușica ta! Doamne-Doamne și toți prietenii Lui să te ocrotească! Brațele părinților tăi mereu să te liniștească! Inima frățiorului tău să bată întotdeauna, în același ritm cu a ta! Sănătatea, bucuria și credința să nu te părăsească în veci, prunc drag! Deja te iubesc cât mi-e imposibil să exprim în cuvinte!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *