Bucurii,  Doxologia,  Hopa tropa prin oraş

Serviciu cu trandafiri

A trecut mai bine de-o lună de când mi-am schimbat serviciul. Lumea întreabă cum e – eu răspund că e bine :). Mi-e dor de vechile obiceiuri, dar nici n-am vreun motiv să mă plâng de prezent. La fericirea actuală se adaugă și decorul de poveste în care intru mereu – atunci când ajung la muncă.

01 Trandafiri la Manastirea Golia02 Trandafiri la Manastirea Golia03 Trandafiri la Manastirea Golia

O grădină uriașă, cu trandafiri din toate soiurile și din toate culorile, mă salută cu drag și-mi face fiecare dimineață mult mai frumoasă! Nici n-ar avea cum să fie altfel. Trandafirii sunt îngrijiți de mâini calde și blânde, de suflet curat și rugător, iar la iubire nu pot răspunde decât cu iubire!

04 Trandafiri la Manastirea Golia05 Trandafiri la Manastirea Golia06 Trandafiri la Manastirea Golia

Aici se zărește o bucățică din ceea ce înseamnă sediul Doxologia.

07 Trandafiri la Manastirea Golia

Dar să ne întoarcem în grădina botanică din Târgu Cucu :).

08 Trandafiri la Manastirea Golia09 Trandafiri la Manastirea Golia10 Trandafiri la Manastirea Golia11 Trandafiri la Manastirea Golia12 Trandafiri la Manastirea Golia13 Trandafiri la Manastirea Golia

În mijlocul grădinii tronează floarea florilor!

14 Trandafiri la Manastirea Golia

La fel de frumoasă precum un trandafir – Mănăstirea Golia.

UPDATE: Vezi cum arată serviciul meu prin ochii Mariei! 🙂

7 Comments

 • Carmen

  Acum unde lucrezi, ca zici ca ti-ai schimbat serviciul… sper ca nu este o intrebare indiscreta. Manastirea Golia e biserica la acare ma opresc cel mai des si cand am drum prin zona si nu sunt cu graba intru cu drag si ma simt bine. Pacat ca acum e plina de schele in interior, dar fiecare lucru bun se intampla cu sacrificii…

  • anda_elena

   Nu este niciun secret. Am zis și mai sus, dar și în postarea la care făceam trimitere http://saptepietre.ro/2014/04/punct-si-de-la-capat.html că, de la începutul lui mai, lucrez la portalul Doxologia – site-ul Mitropoliei.
   Referitor la Mănăstirea Golia, în incinta căreia avem sediul, da – și eu aștept, nerăbdătoare, finalizarea lucrărilor.
   Până la urmă, bine că se lucrează și că nu sunt schelele acolo, doar de decor! Va da Dumnezeu să se termine și biserica să-și recapete strălucirea pe care o merită!

 • maria

  Ce frumos … Sa ai spor la noul loc de munca!
  Am citit si raspunsul Ioanei 🙂
  Mi-am dorit si eu asta si inca mi-ar placea, sa ajung candva sa lucrez la Doxologia, sa se gaseasca vreun coltisor si pentru mine acolo, asa, pentru ca se lucreaza direct pentru Dumnezeu. Insa cum si daca voi lucra acolo vreodata … asta numai Dumnezeu stie.

  • anda_elena

   Sper să ți se îndeplinească dorința. Însă, trebuie să știi că orice serviciu și orice pas pe care îl facem – e în slujba lui Dumnezeu.
   Lucrăm și aici pentru Dumnezeu – dar, o facem lucrând, mai ales, pentru oameni! Oamenii au mai multă nevoie de un site de informare și de suflet – decât Doamne-Doamne :).

   • maria

    Sigur, asa este, orice loc de munca am avea, tot pentru Dumnezeu lucram daca ne facem datoria cat putem de bine.
    Dar cred c-ai inteles de la inceput ce-am vrut sa zic 🙂 : lucrati pentru Dumnezeu pentru ca ajutati la raspandirea Cuvantului Lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.