5 Comments

 • octavia

  Pisica ideala e o pisica vie, nu o bucata de plastic sau turta dulce sau…. E ca si cum ai pune o poza cu un mort si ai zice: ,,asta e omul ideal.”

  • anda_elena

   E ideală pentru că… nu lasă păr. Iar categoria din care face parte este „haz de necaz”. Aşa că, e bine să fie trată ca atare. Te pup! 🙂

 • octavia

  Nu stiu daca exista pisica care nu lasa par, doar rasele alea mai rare, egiptene, asiatice, nu stiu cum. O pisica e pisica, pentru ca, da, lasa par, ca majoritatea animalelor. Haz de necaz e si pentru mine, ca am trei ,,gogoase” pe cap: Pino (prietenul de suflet si de joaca al Nastasiei), Lulu (prietena cu noi, dar mai mult cu mincarea) si Cichita (veterana). Zi buna!

  • anda_elena

   🙂 Într-un fel, te invidiez.
   De fapt, ador ideea de trai la casă! La casă, presupun că aş fi şi eu înconjurată de tot felul de animale care să lase păr – în majoritatea timpului… afară.
   La apartament, sunt suficient de sătulă de părul meu… aşa că mă mulţumesc cu mâţe din turtă dulce :D.

 • octavia

  Si la casa sunt dezavantaje, iti spun, dar e mult mai bine ca la bloc. Eu tineam animale si cand stateam in chirie, nu e usor cu ele, trebuie sa te ocupi de fiecare in parte, sa le vaccinez, deparazitezi, castrezi, sa te joci cu ele, sa dai bani pe mincare, se imbolnavesc, mor, suferi. Dar aduc ceva in plus fata de oameni sau, mai bine zis, completeaza ceea ce oamenii au piedut. Dar nu -ti zic mai mult. Poate o sa te muti la casa candva. Te pup.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *