Din online,  Hopa tropa prin oraş

Voi fi un blogger model

Ia să-mi spui tu mie de câte ori, în viața ta, m-ai văzut machiată! Dacă n-ai fost cu mine la banchetul de final de-a XII-a, la cel de terminare a facultății ori la vreo nuntă mai cu moț – nu-ți mai stoarce creierii degeaba. Pentru că nu m-ai văzut machiată. Eventual, eram doar dată cu un ruj pe care-l mâncam repede.

Ei, în acest context, te anunț că sâmbătă voi fi machiată. Și coafată! Și – ține-te bine! – căci abia acum trebuie să cazi pe spate: sâmbătă voi fi model Tom Tailor! Alături de alți 14 colegi din blogosferă, dar și din presa ieşeană, vom defila și ne vom face de cap – în cel mai fain mod cu putință!
M-am gândit destul de mult înainte de a accepta provocarea. Pentru că este, cu adevărat, o provocare să vorbești despre Anda-Elena în calitate de manechin! 🙂 Am acceptat – pentru că ideea este… specială. Și, pentru că e un curaj nebun pentru Tom Tailor să renunțe la adevăratele modele – pentru a face un eveniment cu oameni… anormali de normali, de toate formele și dimensiunile :).
Prin această modalitate originală, Tom Tailor îşi face cunoscute conceptul şi prezenţa în rândul publicului-ţintă din Iaşi. Pentru că, dacă nu ştiaţi, la Palas Mall există un magazin Tom Tailor – de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi.

Aşadar, mâine, 15 oameni simpli, care au în comun pasiunea pentru scris, vor deveni… modele! Noi! Vom purta haine Tom Tailor – combinate de către stilistul Andreea Istrate, vom fi machiaţi şi coafaţi de către salonul Senso Style şi apoi Ştefan Andrei, de la Studio Alb, va imortaliza momentele la care nici cu gândul nu gândeam. Toate se vor întâmpla la o cafea şi o brioşă oferite de Teo`s Caffee. Bineînţeles, totul va fi supervizat de către Andreea Marc – capul tuturor răutăţilor celor minunate! 🙂

[Compania Tom Tailor a fost creată în anul 1962 în Germania, promovând sloganul We dress people. Sâmbătă, compania va miza pe sloganul We dress bloggers.]

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *