Ale tinereţii valuri,  Din online

Şi-am fost model Tom Tailor

Am anunţat că voi fi un blogger model – şi acum anunţ că am fost un blogger model! Dacă mai adaug şi… model Tom Tailor – deja nu cred că mai este nevoie de alte cuvinte!

Ziua de ieri a fost una specială. Din toate punctele de vedere. O zi în care şi eu m-am simţit specială. Am fost întâmpinată cu zâmbet – de oameni frumoşi. Am fost întâmpinată şi cu brioşe plus cafea de la Teo’s Cafee.

Andreea Istrate m-a luat destul de repede în primire şi, cu sprijinul simpaticei ei surioare – Gianina – am fost îmbrăcată pe stilul meu şi, totuşi, altfel! Simplu, dar de efect! Surprinzător, hainele de la Tom Tailor erau croite, parcă, pentru mine! Aşa se face că pantalonii jeans în care aş fi jurat că nu încap – s-au mulat perfect pe trupul meu (mai mult sau mai puţin de model). Bluza-cămaşă albă mi-a plăcut mult, dar nu mi-aş fi imaginat în veci că o pot purta băgată în pantaloni şi nu pe deasupra. De fapt… nu cred că mi-aş fi imaginat că, astfel, şi la mine se poate remarca ceea ce se numeşte – talie :).

Cum m-am transformat eu în… model Tom Tailor

Cu aceste două piese eram cumva… obişnuită. De mare valoare au fost, însă, bleizerul galben şi eşarfa cea roşie – pusă cu şustă, ca să nu mă deochi! 🙂

Minunile ce ţin de transformarea mea au continuat, atunci când m-au luat în primire fetele de la Senso Style. Am fost super încântată de felul în care am fost coafată – mai ales că acum sunt într-o etapă în care părul meu nu-i nici lung, nici scurt – cu atât mai puţin ascultător!

La machiaj, recunosc, am avut cele mai mari emoţii. Pentru că, deşi am acasă toate cremele pământului – pe care le şi folosesc! – ele sunt de îngrijire a tenului (şi a corpului), nu de colorare a lui. Prin urmare, nici măcar eu nu sunt învăţată cu faţa mea altfel decât o văd dimineaţa, atunci când mă trezesc. Unii ştiau că pot arăta şi aşa… dar, probabil că uitaseră. Prin urmare, se pare că am creat un şoc general – atunci când colegii blogeri au început să-mi dea tag la pozele de pe Faceboock :).

Nu ştiu zău dacă e de bine sau de rău să nu mă recunoască lumea. Nu ştiu dacă, în acest fel, prietenii îşi dau seama că pot fi şi mai simpatică decât sunt, în general – sau dacă ei conştientizează cât sunt de naşpa în viaţa de zi cu zi – ca să mă exprim elegant! 🙂 Oricum, subiectul acesta îl voi mai aborda într-o postare separată.

Viață de model Tom Tailor

După ce toţi, bloggeri şi jurnalişti am fost puşi la patru ace, am ieşit în grădina de la Palas, alături de Ştefan Andrei de la Studio Alb. Vremea cea urâtă de dimineaţă s-a trasnformat, parcă anume pentru noi! Era cald şi bine, ideal pentru o şedinţă foto de destul de lungă durată!

A fost interesant! Pentru mine, deloc obositor – cu atât mai puţin plictisitor! Pentru că am muncit, dar cu zâmbetul pe buze! De fapt… cred că zâmbet este prea puţin spus! Şi-am făcut poze în foişor, dar şi pe iarbă, la fântână, pe bănci sau pe după copaci. Am sărit şi am dat drumul, în aer, la baloane cu heliu – pe care le-am privit, apoi, cum se duceau departe, departe, spre cer!

Sesiunea foto a continuat în magazinul Tom Tailor, dar şi pe holurile de la Palas. Lumea se uita curioasă la noi, oameni obișnuiți și, totuși… oameni model Tom Tailor! Unii se opreau şi ne făceau şi ei poze, alţii se cruceau, alţii comentau. Din punctul acesta de vedere, nu este deloc uşor să fii în pielea unui model! Totuşi, e amuzant şi provocator!

Mulţumesc, Andreea Marc – pentru că m-ai invitat la un astfel de eveniment! Mulţumesc, Tom Tailor, pentru ocazia dată unor oameni normali – în anormalitatea lor – de a deveni modele! Mulţumesc şi pentru darul generos – acela de a ni se permite să plecăm acasă îmbrăcaţi în ţinutele pe care le-am prezentat! Mulţumesc şi celorlalţi colaboratori, care ne-au dat strălucire şi care ne-au scos din tipar.

Sâmbătă a fost, cu adevărat, o zi de la care nu m-aş da în lături să strig: bis!

Update

Tot pe 20 octombrie… dar ceva ani mai târziu, în 2016, am ajuns în studioul lui Paul Pădurariu:

* Poza de profil se schimbă cu… emoție!

18 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *