Din online

Și-a fost ziua mea

Acum o lună :). Tot pe un 28. Față de anul trecut… acum am împlinit cu un an mai mult. Și, din câte se pare… mi-am schimbat și un punct de vedere. Poate că m-am mai maturizat… poate că m-am acrit… poate că am început să mai strunesc frâiele online-ului.
Dacă anul trecut ziceam că e ok să-ți lași data nașterii la vedere și să fii felicitat pe Facebook, acum am început să-i dau dreptate lui Relansat. Și m-am retras în carapacea mea, în concediul de care m-am bucurat alături de dragii mei dragi.
N-aș putea spune că nu-mi plac urările frumoase. Ori, că nu mă bucură mesajele transmise. Însă, la Constantin și Elena am realizat că dorința mea, de a nu primi mesaje seci și strict bazate pe La mulți ani! nu poate fi… controlată. Așa că… m-am dat la fund. Tot de atunci, de la Constantin și Elena… am încetat și eu să trimit mesaje tuturor. Cu toate că niciodată nu am spus doar acele trei cuvinte mari și late. Însă… este adevărat și că… pentru a putea înmulți cuvintele, trebuie să și simți asta. Așa că… am făcut o selecție a persoanelor cărora le fac o urare. Și am început să folosesc FB pentru asta – doar ca ultimă soluție, atunci când ideea întâlnirii, a telefonului sau a mess-ului nu a funcționat. Pe de o parte, mi-a părut rău că am sărăcit pe unii de urare. Pe de altă parte, în majoritatea cazurilor am fost aproape convinsă că sărbătoriții nici nu vor mai realiza, în droaia de mesaje (multe seci, fix așa) cine lipsește.

Și-a fost ziua mea, pe 28 august! 🙂 M-au bucurat și cei care și-au amintit de mine (Mulțumesc!), și cei care m-au uitat. Pentru că uitarea este omenească și pentru că eu însămi am uitat de multe zile de naștere ale prietenilor. Toate se repară, dacă e loc de iubire. Iar eu îi iubesc pe toți cei care ar fi vrut să-mi spună La mulți ani din inimă – și nu le-am mai dat ocazia. În definitiv, ziua mea nu e decât o formalitate. Și, recunosc, îmi place mai mult la zilele altora, decât la ziua mea. Așa cum îmi place mai mult să fac cadouri – în loc să primesc. În plus, eu chiar cred că ziua noastră este în fiecare zi!
De aceea, îți spun ție, acum: La mulți ani fericiți, cu sănătate și împliniri! Și cu o vizită, din când în când, printre rândurile pietrelor! 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *