Publicitare,  Şcoala părinţilor

Jucării – cu psihologul în mintea părinților

Te uiți, deseori, în jur – și simți o sufocare plăcută! Casa îți este plină de jucării. De la intrare și până în ultimul ungher, nu se poate să faci un pas fără să vezi/ să mângâi/ să calci vreo pisică, o minge, o mașină, o piesă de lego… Orice ordine se transformă, în câteva minute, în cea mai mare dezordine! Însă, când îți vine să te încrunți – auzi râsul cel minunat, primești îmbrățișarea cea mai caldă și privirea care te pătrunde în suflet! Atunci, sprânceana se destinde, fruntea se netezește și zâmbetul pleacă până spre urechi!

Este, probabil, acea stare pe care nu o poți cunoaște fără a avea un copil în preajmă. Este momentul în care ceva se transformă și adultul din tine își dorește să redevină copil! Când jucăriile prind viață! Când alăturarea jucării copii ți se potrivește mănușă! Cu mintea de acum și cu anii copilăriei – recăpătați ca prin farmec! – jocurile îți stârnesc interes, bucurie, emoții! Și-ți vine să sari și tu pe patul transformat în trambulină, să te arunci în luptă cu zmeii, să dansezi cu prințesele, să pui în avionul cel verde doi biscuiți și să pleci spre stele!

jucării

O lume minunată și numai jucării pentruuu copii mici și mari!

Așa este! Un copil – sau mai mulți – și un munte de jucării sunt rețeta perfectă pentru o viață frumoasă! Dacă sănătatea există, nu poți decât să profiți de fiecare clipă! De momentele în care faci puzzle-uri, obosit de la serviciu, de șirul nesfârșit de întrebări de ce?, de lada cu jucării răsturnată în mijlocul camerei, de trenul care ți se împleticește printre picioare și de șosetele aruncate, aiurea, prin baie.

Nu poți decât să mulțumești și să te rogi pentru o veșnicie de treabă – care să implice strânsul jucăriilor, iar și iar! Nu poți decât să te bucuri pentru minunățiile pe care le pui de-o parte, pentru a le oferi altor micuți – și pentru jucăriile care, scrise pe liste nesfârșite, urmează să-și găsească lăcaș în casa ta!

Într-o lume de copii și într-o lume de jucării nu ai cum să nu te regăsești! Nu ai cum să nu te simți puternic și fericit! Nu ai cum să nu iubești!

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *