Doxologia,  Pentru minte,  Pentru suflet,  Şcoala părinţilor

Menținerea relației și păstrarea sarcinii – provocări ale familiei contemporane

Asistăm astăzi la un declin al familiei contemporane. De ce se destramă familiile și cum s-a întâmplat ca, în 30 de ani, să reușim performanța negativă de a mai omorî un popor român? Sunt întrebări care n-au cum să nu ne frământe. Pentru cine are urechi de auzit și inimă ca să priceapă, există și răspunsuri.

Interviu Doxologia - Anda Elena Pintilie - Părintele profesor Ioan Cristinel Teșu

Zilele trecute am avut ocazia, alături de colegii de la Doxologia, să realizăm un interviu cu părintele profesor Ioan Cristinel Teșu. Discuția a avut loc în contextul Lunii pentru Viață și s-a referit la tot felul de provocări prin care trecem. Cum ne găsim sufletul pereche, cum păstrăm (sau nu) armonia în familie, cum am ajuns astăzi să contorizăm un divorț la 30 de secunde și un avort la 27 de secunde, cum de încă mai găsim motive pentru a opri bătăile unei inimi?…

E uimitor câte poți conștientiza în 30 de minute! Dacă ai timp, te invit să asculți! Părintele oferă informații concrete, multe statistici și un exemplu personal pe cât de modest și de cu perdea prezentat, pe atât de cutremurător și de minunat!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *