Ale tinereţii valuri,  Hopa tropa prin oraş

Emoţii în prima zi de şcoală

Astăzi, cu emoţie, a sunat domnul acesta simpatic.

01 inceput de an scolar

Ne-a anunţat că un nou an şcolar începe, cu bune şi rele, cu vise şi cu zâmbete de copii.

Acum 23 de ani, păşeam în curtea Şcolii nr. 13 Alexandru cel Bun – bobocel, în clasa I. Acum, am păşit în aceeaşi curte – la deschiderea oficială a anului şcolar 2013-2014. În calitate de jurnalist. Şi… de mamă. În mod excepţional, Maria va avea mâine prima ei zi de grădiniţă. Şi, dacă o duc după mine la proteste, la concerte şi la festivaluri – am zis că e cazul s-o aduc şi în ceea ce va însemna viitorul ei :).

03 inceput de an scolar02 inceput de an scolar04 inceput de an scolar

Am revăzut la şcoala mea de suflet feţe cunoscute şi dragi mie. Peste care au trecut tot 23 de ani… Feţe tinere, însă – şi, la fel de frumoase! La fel de calde şi de luminoase!

Am păşit şi în clasa în care am petrecut primii patru ani de şcoală. Am revăzut scrisul Doamnei Învăţătoare şi m-am bucurat de fiecare cuvânt.

05 inceput de an scolar06 inceput de an scolar

Anul acesta, şcoala noastră împlineşte 40 de ani de când, pentru prima dată, a auzit clinchet de clopoţel şi zarvă de elevi.

07 inceput de an scolar

Baftă, copii! Să dea Domnul să mai fiţi şcolari – atunci când tot sistemul de învăţământ va fi pus la punct! 🙂 Să creşteţi mari, sănătoşi, voioşi, credincioşi! Să fiţi fericiţi şi să păstraţi mereu în amintire anii de şcoală şi dascălii ce-şi vor pune pecetea pe sufletele voastre!

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *