Ale tinereţii valuri,  Maria-Paula

Moment istoric în familia Pintilie

Pentru aproape o săptămână, mi-am stresat cunoscuţii şi prietenii din offline cu o informaţie. Cu un nimic – pentru ei. Cu un eveniment ce mă ţinea pe jar – pe mine. Acum, vorba lui George: Este un moment istoric! 🙂
Ieri, am participat la prima şedinţă cu părinţii din viaţa mea! În calitate de părinte al primului nostru copil! 🙂 Copil care, în numai câteva zile, va păşi în sala de grădiniţă – la grupa mică!
Ieri, am observat emoţie şi la ceilalţi părinţi – şi la doamna educatoare. Eram nişte uriaşi, aşezaţi pe scaune de pitici. Aveam numele scris în piept şi ne făceam din mână unul altuia, cu un zâmbet ce ascundea, deopotrivă, temeri şi vise.

Avem copil mare! 🙂 Boboc la o grădiniţă cu program normal. La aceeaşi grădiniţă în care şi eu şi fratele meu am pornit în viaţă. Pe atunci, eram şoimi ai patriei. Astăzi – copiii de la grupa mică se vor numi Albinuţe :).

Să fie într-un ceas bun, Maria-Paula! :*

6 Comments

 • Adelina

  Să fie intr-un ceas bun!Să invețe cât mai multe lucruri de folos in viață.Peste câteva zile și nepoțica mea,Eva,va merge la școala,clasa zero :)…păi…toamna se numără bobocii:)…Vă imbrățișez cu drag!

  • Irina

   Ioana mea de la 9 luni merge la gradinita. Da, la 9 luni am dus-o la o gradinita privata pentru ca la cea de stat mi s-a cerut spaga si doamna directoare avea doar fite , figuri si pretentii. Dupa o saptamana la gradinita privata Ioana mea mergea fara premergator. Acum incepe al 3-lea an de gradinita si toate serbarile au fost extraordinare. Aici platesc, dar stiu pe ce si nu sunt obligata sa mai dau suplimentar. Macar vad exact pe ce dau banii. Rezultatele se vad de la o zi la alta. Bineinteles ca cel mai mult conteaza educatoarea, iar noi am nimerit grozav. Sper sa fi nimerit si fetita ta. Mult noroc!

   • anda_elena

    Din fericire, noi avem bunici minunaţi, care ne-au ajutat până acum. Care ne vor ajuta şi de acum înainte, motiv pentru care grădiniţa nu e decât pentru socializare. Aşa că, Maria va merge la program normal. Aici, lucrurile stau un pic diferit – în privinţa nervilor, a şpăgii şi a orice altceva :). Cât despre doamna educatoare, am auzit numai de bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *