Maria-Paula

Mă mărit! Anunț de zile… mari! :)

Mă mărit! Așa începe știrea unei zile de februarie. Dar nu vă spun încă ce zi! 🙂

Și-a făcut Maria un calendar al lunii februarie pentru a-și organiza treburile. Cu atâta concentrare și motivație a lucrat la el, că l-a dus până depaaarteee!

I-am văzut rezultatul muncii, mi-a plăcut încurajarea ei cu: „ține-te de lucru!”, și mai mult mi-a plăcut cum sună „info pentru sine”. Hmmm. Fain!

În acest context, cum s-o iau cu primul meu gând, acela de a-i spune… ai greșit!? Am reușit să mă abțin un pic. Am rugat-o să meargă să noteze un eveniment important din calendar.

– Trebuie să te anunț că… pe 30 februarie mă mărit!

– Cuuuuum?!

Ochii copilei se făceau din ce în ce mai mari și vedeam cum o năpădesc lacrimile.

– Cu cine?!

– Cu iubitul meu. Nu te bucuri?

– Nu! Adică n-ar fi o problemă să te măriți, dar nu trebuia să știu și eu până acum măcar că ai un iubit? Spune-mi, glumești?

Am mai ținut-o un pic în șah. Apoi am rugat-o să ia telefonul, să vadă în ce zi pică 30 februarie.

A pus mâna pe telefon, dar n-a fost nevoie să-l mai deschidă… că a și realizat eroarea! Acum nu mai știa dacă să mă pupe sau să mă bată. A râs mult. De greșeala ei, de anunțul meu, de ideile mele crețe. Am scăpat nebătută. Și a trebuit să-i promit că, dacă voi avea evenimente majore în viață, va trebui să i le comunic din timp. Ceea ce, între noi fie vorba – e mai mult decât clar și firesc! 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *