Bucurii,  Maria-Paula,  Şcoala părinţilor

Maria-Paula și Anda-Elena: două păpuși din… Odăița fermecată!

Am văzut pe Facebook niște păpuși extraordinare! Personalizate după chipul și asemănarea domnițelor. În alte dăți stau, gândesc, cântăresc – dar acum am știut din prima: vreau și eu așa păpuși!

Nu una, ci două! Nu de oferit în prag de sărbători, ci oferite în zi… fără motiv! Cu toate motivele din lume!

Prin urmare, am luat legătura cu Daniela Fodor, creatoarea minunățiilor promovate în paginile Odăița fermecată și Cecillecreations. I-am spus că îmi doresc o păpușă Maria-Paula și încă una… Anda-Elena! 🙂 Păpuși pe care Daniela le pictează manual, conform trăsăturilor din fotografiile pe care le primește. De asemenea, tot ea îmbracă păpușile în rochițe care seamănă cu cele din garderoba noastră.

Oooo, ce emoții am avut atunci când am primit o poză în care era Maria-Paula gata făcută! 🙂 Ce m-am bucurat de ea! Apoi, când mi-a arătat-o Daniela pe Anda-Elena am zâmbit – și-am certat-o că a greșit un pic, că-s mult mai faină decât în realitate! 😀

Păpuși Cecillecreations - Daniela Fodor - Odăița fermecată

În scurt timp, aveam deja pachetul ajuns acasă. Și-un plan! Într-o sâmbătă am creat Ziua Mamă-Fiică sau Ziua Fiică-Mamă sau Ziua Fetelor sau Ziua Noastră – și încă vreo mie de alte denumiri! Un punct important din această sărbătoare a fost acela de a-i oferi copilei o sacoșă mare. În care erau două cutii de carton.

– Ala-bala-portocala… pe care s-o desfac prima? Ce-i aici? O păpușă! Hei! O cheamă Maria-Paula?! Hei, dar asta e rochia mea cu care am mers la nuntă! 🙂

Când a deschis a doua cutie și a zărit părul cel negru, a fost convinsă:

– Asta ești tu!!! Mami, cât ești de frumoasă!!!

Maria-Paula și păpușile Cecillecreations - Daniela Fodor - Odăița fermecată

Păpuși – fete minunate

Nu cred că mai e nevoie să spun că în restul zilei ne-a cărat peste tot! Nu cred că mai e nevoie să spun că, de atunci și până azi, păpușile stau la locuri de cinste prin casă. Maria știe că nu-s chiar jucării obișnuite – că-s mai fragile, că ar fi indicat să nu le ude pe față, ca să nu se ducă din culoare. Știe și are maaare grijă! Dar asta nu o împiedică să le îmbrățișeze și să le pună pe ele două să se îmbrățișeze mereu!

Păpușa Maria-Paula - Cecillecreations - Daniela Fodor - Odăița fermecatăPăpușa Anda-Elena - Cecillecreations - Daniela Fodor - Odăița fermecatăPăpuși mamă-fiică - Cecillecreations - Daniela Fodor - Odăița fermecată

Când am fost plecată la Oradea, două nopți nu m-a avut aproape, fizic vorbind. Cu toate acestea, m-a anunțat:

– Știi cu cine dorm, nu? Cu buna. Dar și cu Anda-Elena! 🙂

Mulțumim, Daniela Fodor! Pentru talentul tău și pentru viața pe care o dai fiecărei păpuși! Mulțumim că ne-ai creat cum ai știut tu mai bine și că ne-ai oferit amintiri atât de frumoase!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *