OAMENI - în fiecare zi,  Umanitar

Călin-Mihai are zece luni și-un pic. Să-i dăruim o viață întreagă!

UPDATE

Pe 17 mai 2019, Călin-Mihai a plecat în brațele lui Doamne-Doamne. Nu a trăit mult – dar multe ne-a învățat! Prin zâmbetul lui, prin curajul lui, prin puterea lui de a îndura suferințele și de a iubi! Drum lin, Mihai-Călin! Domnul să-i mângâie pe cei dragi ai tăi, iar tu să te rogi mereu pentru ei de acolo, de Sus!

***

De multe ori reușim să nu trecem nepăsători pe lângă durerea celor din jur. E de bine. Luptăm pentru ei și suferim alături de ei… Iar dacă durerea noastră e mare… și nu-i decât o frântură…trebuie să fie îngrozitor să simți necazul pe propria piele! Și tot îngrozitor e gândul că am putea și noi să fim, cândva, în locul celor ce astăzi nu au timp să plângă, pentru că trebuie să fie puternici.

În vară ne-a marcat pe toți aflarea veștii că Dominic este bolnav și că părinții lui au nevoie de o sumă uriașă de bani pentru a începe tratamentul. Dar Dumnezeu lucrează prin oameni și minunile chiar există! Așa că n-am putut decât să muncim împreună, să donăm fiecare câte un strop de speranță – și să ne bucurăm când, în foarte scurt timp, s-a strâns o parte importantă din bani, iar Dominic a și început tratamentul. (Nu uitați cazul și vă rog să-i rămâneți aproape voinicului, căci lupta lui continuă!)

Printre oamenii impresionați de suferința lui Dominic au fost și părinții a doi copilași minunați. Și sănătoși. Alexandra și Dragoș au luptat atunci pentru strângerea de fonduri, fără să-și imagineze diagnosticul pe care urmau să-l primească acum câteva zile pentru mezinul lor… Fără să-și imagineze că vor simți și ei durerea unui părinte care află că are nevoie tot de… măcar 200.000 de euro pentru viața pruncului lor!

Calin-Mihai Chihaia

Călin-Mihai are 10 luni și jumătate și-un diagnostic dur: Neuroblastom de Gradul 4, cancer la glanda suprarenală. Tratamentul cu chimioterapie a început de urgență dar, pentru a avea o șansă la viață, tratamentul de specialitate trebuie continuat la o clinică de oncologie din Franța sau din Belgia, cu terapie imunologică și transplant.

De data aceasta, Alexandra și Dragoș nu mai luptă pentru un copil al prietenilor… ci pentru unul dintre cei doi copii născuți din dragostea lor! Iar noi putem să luptăm alături de ei!

Au nevoie de rugăciune și de orice gând bun – dar au nevoie și de ajutor financiar. Vă rog eu, nu vă poticniți în ideea că nu aveți mult! Cum spun de fiecare dată, pic cu pic se face marea! Să ajutăm cu toții cu un pic, cu puțin din puținul nostru – sau cu mai mult, dacă-i de unde, că-i fără supărare! Să ne pese, asta e cel mai important!

Pentru Călin-Mihai s-a creat deja un grup de donații pe Facebook. Puteți dona direct acolo!

E bun FB, dar e bună și varianta fără intermediari – când banii ajung direct și în timp real la familie. Așa că, vă rog să folosiți cu încredere și datele personale ale tatălui. Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele Chihaia Dragoș-Dumitru, la Banca Transilvania:

RON: RO58BTRL02401201D36786XX

EUR: RO33BTRL02404201D36786XX

dar și prin PayPal, către contul chihaiadragos@yahoo.com

Doamne ajută ca să fie bine Călin-Mihai, iar suferința frățiorului și-a părinților să se transforme în bucurie!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *