Ale tinereţii valuri

aBeauty Clinique – experiență de rățușcă la o clinică de înfrumusețare

Nu-i un secret pentru nimeni faptul că eu nu mi-s cea mai feminină tipă din lume. Nu petrec prea mult timp cu oglinda, nici nu stau să-mi număr ridurile, nici nu fac pentru fața mea și pentru trupul meu mai mult decât ceea ce consider a fi un strict necesar.

Dupa o sedinta DermaFrac la aBeauty Clinique Iasi

De aceea, recunosc, m-a surprins total interesul crescut pe care l-am manifestat pentru aBeauty Clinique – o clinică de înfrumusețare ce s-a deschis în această toamnă la Iași, o clinică ce are, deja, surori mai mari în București, Brașov, Constanța și Galați. Am fost la aBeauty Clinique în calitate de blogger și de… rățușcă 🙂 – și-am rămas uimită de tot ceea ce-am auzit și-am văzut, de metodele moderne și sigure de tratament, de profesionalismul oamenilor de acolo. Am simțit că intru într-o lume care, deși nu-mi aparține, mă primește cu zâmbet și mă provoacă s-o cunosc.

Destul de ciudat pentru mine, dar suficient de ofertant. Destul de scump pentru mine, dar atât de profi și de serios prezentat – cu accent pe om și pe binele lui, încât m-am simțit cucerită. Am fost cucerită când mi s-a spus că există posibile cliente ce sunt refuzate pentru anumite tratamente. Cum? Nu doar vânzarea serviciilor contează? Nu! Contează sănătatea și, dacă în urma consultului inițial (care se efectuează gratuit!) se descoperă vreo incompatibilitate între tratamentul ce se dorește și anumite afecțiuni ale clientei, tratamentul nu se mai efectuează. Asta înseamnă respect și omenie, asta înseamnă să pui omul înaintea banului! Valori care m-au cucerit și m-au făcut să ascult cu atenție, să caut să înțeleg ce mi se explică și să vă povestesc și vouă!

aBeauty Clinique îmbie cu o gamă largă de tratamente faciale (tratare riduri, cearcăne, acnee, pete, cicatrici sau gușă, curățare, întreținere și hidratare, injectări de tot felul, peeling, fotoregenerare etc.) și de tratamente corporale de slăbire, anticelulicite, de epilare definitivă, de tratare piele flască, vergeturi, cicatrici. Denumirile și serviciile complete le găsiți pe site și le puteți discuta inclusiv în cadrul unei pre-evaluări făcute la clinică – întâlnire care, după cum spuneam, e gratuită și nu obligă la achiziționarea unui serviciu.

Inainte de o sedinta DermaFrac la aBeauty Clinique Iasi

O evaluare am făcut și eu. Și-am aflat despre tenul meu că se află în grafic, conform vârstei și statutului :), că-i destul de sănătos, că așa cum nu-i dau mare importanță, totuși, e destul de bine îngrijit. Nu ne-am oprit aici, căci am primit o recomandare de tratament facial și o ședință cadou – Dermafrac Rejuvenate. Mezoterapie cu microace, adică… 🙂 – despre care am aflat mai multe în protocolul de informare pe care l-am primit acasă, l-am studiat și l-am semnat.

Ședința propriu-zisă Dermafrac Rejuvenate s-a efectuat peste câteva zile și a durat aproape o oră. M-am dus la aBeauty Clinique știind că voi avea parte de o curățare a tenului, urmată de microdermabraziune și abia apoi de terapia ce-mi dădea emoții. O terapie ce combină trei tehnici dintr-o singură mișcare: micro-înțepăturile, micro-injectarea substanței de rejuvenare și vacuum-ul cu rol de a introduce cocktail-ul de peptide până în profunzimea pielii.

Pam-pam! Nu a fost durere, dar nici o stare completă de relaxare și de… masaj :). În timpul procedurii am avut senzația că, suportabil, cineva mă tot zgârie pe față. Sunt, totuși, 180 de ace finuțe tare, dar 180!, care mi s-au tot plimbat pe față! La final s-a aplicat o mască rece, pentru a calma și a hidrata tenul.

Am plecat de la clinică roșioară în obraji, încântată și curioasă pentru tot ceea ce avea să urmeze. Până a doua zi nu am dat cu nimic pe față apoi, pentru o săptămână, am folosit o cremă cu factor de protecție 50+.

aBeauty Clinique Iasi

Ce-am observat? Am observat, în câteva zile, că tenul meu a devenit mult mai curat și mai luminos. Că orice bubiță mi-a mai apărut de atunci și până acum (deci, de aproape o lună) a fost doar ceva minor, la suprafață, ușor de îndepărtat și de vindecat. Am observat că o singură ședință chiar face minuni – în contextul în care un tratament, în mod obișnuit, cuprinde 4-5-6, personalizat pe fiecare caz în parte!

Eu am primit doar darul, căci pentru un tratament complet buzunarele mele nu-s pregătite acum. Însă, îmi imaginez că, dacă o ședință cadou a însemnat atât de mult pentru fața mea, la un tratament făcut ca la carte, rezultatele sunt cu atât mai bune și mai de durată.

Nu, aBeauty Clinique nu e pentru orice portofel – dar își merită și banul, și prestigiul! În plus, pe site sunt mereu oferte și promoții și, urmărind constant, se pot descoperi reduceri substanțiale. Mi-a plăcut la aBeauty pentru spațiu, aparatură și produse moderne. Însă, mai presus de asta, mi-a plăcut pentru atmosferă și prietenie, pentru felul în care m-am simțit, pentru implicarea și dăruirea fetelor care lucrează acolo. Pentru profesionalism și calitatea oamenilor. Pentru accentul pus pe sănătate și pe seriozitate.

aBeauty Clinique e locul în care m-am dus ca o rățușcă – și e locul în care am fost făcută să mă simt ca o lebădă!

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *