Maria-Paula

Urare foto în prag de sărbători :)

Paul a adus bucurie în micuța mea familie! Paul ne-a invitat pe Maria și pe mine în studioul său, pentru o sesiune foto de sărbători! Paul știe că unele dintre cele mai frumoase amintiri se păstrează într-o fotografie. Paul poate surprinde cu maximă naturalețe emoția, iubirea, zâmbetul, privirile pline de drag dintre o mamă și fiica sa.

Mama si fiica - sesiune foto de Craciun

Paul e… Paul! Unul dintre cei mai faini oameni pe care-i știu! Un om care se dăruiește pe sine și care împrăștie în jur raze de veselie! Noi ne-am încărcat la bateriile din studioul lui Paul! Ceea ce vă urăm și vouă! 🙂

fotografii-de-craciun-in-studio-la-paul-padurariu2

Departe de a fi o postare publicitară, aceasta este o postare despre prietenie. Și despre familie. Despre sărbători. Și despre emoții frumoase. Este o mulțumire adusă lui Paul Pădurariu – și vouă. Este o ieșire a noastră în lume. O excepție de drag… și cu drag, în prag de sărbători.

fotografii-de-craciun-in-studio-la-paul-padurariu3

Cu această ocazie, vă dorim să aveți Crăciun cu liniște, cu pace și cu multă căldură în suflete! Să vă bucurați de cei dragi ai voștri și de Pruncul care Se naște pentru noi! Dumnezeu vine în lume simplu și smerit și ne aduce daruri de preț! Doamne ajută să le înțelegem cândva, să le primim, să le păstrăm în suflet drept cele mai de preț comori ale noastre!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *