Ale tinereţii valuri,  Din online

Familia Pintilie a ieșit la colindat :)

UPDATE: Campania s-a prelungit până pe 21 decembrie! Cântă și tu Moș Crăciun cu plete dalbe, iar ING Bank va oferi unui copil aflat în dificultate o pereche de ghetuțe!

Când am aflat de la Marius că-i atât de ușor să fii Moș Crăciun, am zis că nu trebuie să ratăm ocazia! Adică, de ce nu n-am mobiliza, pentru a oferi unui copil o pereche de ghetuțe? Un minut de glorie sau de făcut de râs ne poate împiedica pe noi? 🙂 Nu! Păi, atunci, să cântăm.
Și-am zis că vom cânta, încă de pe 1 decembrie, când a început campania celor de la ING Bank. Și-am ajuns în ultima zi, pe ultima sută de metri, cum ne șade nouă bine. Slavă Domnului c-am ajuns, având în vedere că de alaltăseară și până în dimineața asta nu am avut glas aproape deloc și vocea mea era – vorba unui coleg – ca a unui adolesceNT aflat în importante schimbări ale vârstei :).
Prin urmare, în dimineața asta, când m-am văzut o țâră mai vie, mi-am luat familionul de-o aripă și am cântat. Pentru că, la fiecare Moș Crăciun cu plete dalbe încărcat pe www.celmaimarecolind.ro în perioada 1-10 decembrie 21 decembrie, ING Bank donează o pereche de ghetuțe unor micuți din cadrul Fundatiei Copii în Dificultate.

http://youtu.be/Ykwz-b1yv7A

La final de campanie, toți participanții vor primi un cadou inedit – propriul rol în videoclipul „Cel Mai Mare Colind” :).

Te bagi? Poți să oferi o pereche de ghetuțe unui copil! Înregistrează-te acum! Nu te lăsa în baza altora! Fă tu fapta cea bună a ta! E atât de simplu! Și, atât de frumos ar fi să n-aibă ING ghete, cât putem noi cânta! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *