Publicitare

Fii bărbat şi cheamă instalatorul!

Mulţi dintre reprezentanţii sexului puternic preferă să-şi asume misiuni aproape imposibile – încercând să remedieze o defecţiune apărută la instalaţa sanitară, electrică, termică sau de ventilaţie – decât să recunoasă în faţa soţiilor că sunt depăşiţi de situaţie. Asta, pentru că aşa cum domnii se aşteaptă ca soţiile lor să fie super-bucătărese, şi ele îşi doresc ca soţii să le fie la picioare, meşteri desăvârşiţi, atunci când este nevoie de serviciile lor.
În adolescenţă, când se visează oameni mari şi gospodari, băieţilor le place să-şi urmărească taţii meşterind cu cheie franceză sau şurubelniţa pe sub chiuvetă, la lustre sau prize. Vrând-nevrând, mai prind şi ei câte o şmecherie. Așa ajung ca, în final, să poată schimba, prin forţe proprii, garnitura unui robinet :).

Dispecer Iasi

Însă, cu trecerea anilor, se descoperă că munca unui instalator sau a unui electrician nu înseamnă doar atât. Iar în zilele noastre, când timpul trece fără milă, parcă nici nu-ţi mai vine să pierzi ore întregi înghesuit pe sub chiuvetă sau bâjbâind prin interiorul centralei sau a aparatului de aer condiţionat.
De aceea, dacă pentru doamne există catering, pentru liniştea şi comoditatea domnilor a fost înfiinţat DISPECER IAȘI. Pentru doar 25 de lei pe lună, o echipă de profesionişti din Iași asigură non stop, ori de câte ori este nevoie, mentenanţa completă la toate tipurile de aparate de aer condiţionat, la instalaţiile sanitare, electrice, termice, de ventilaţie.
Şi, pentru ca laudele soţiilor la adresa domnilor să fie complete, DISPECER IAȘI oferă gratuit verificarea periodică a centralei termice. Băieţii pot fi găsiţi la numărul de telefon 0752.922.922 sau pe contul de Facebook. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *