Hopa tropa prin oraş

Topită după ciocolata belgiană

Aseară am mâncat ciocolată. Ce noutate!, ar putea gândi cârcotașii! 🙂 Aseară am mâncat dintre cele mai fine soiuri de ciocolată belgiană! Ei, parcă sună altfel! Nu doar că sună altfel, dar și gustul a fost altfel! Mai mult decât perfect!
Ieri s-a lansat și la Iași Leonidas Chocolate&Café – o armonie delicioasă între praline de calitate, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Lansarea a fost una de efect, cu baloane și ciocolată, cu triluri de acordeon, cu simpatici pe picioroange, cu un mim încântător!
Cu Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România. Un domn atent la toate detaliile, un domn care se asortează până la cele mai mici amănunte cu delicatesele pe care le oferă. N-a stat locului o clipă, a vrut să ne citească primele reacții, să ne fie aproape, să  răspundă la toate întrebările, să descrețească toate frunțile. A fost, alături de colegii săi, gazda perfectă!
Chocolate&Café este un rai al simțurilor, pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 26. Este un loc al bunului-gust și al eleganței, cu un prag pe care nu chiar oricine își permite să-l pășească – cel puțin, nu atât de des pe cât l-ar îmbia simțurile :).

Ciocolateria Leonidas

Cu o istorie de prin 1913, brandul Leonidas este numărul unu în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste o sută de sortimente de praline comercializate în mai mult de 1.400 de magazine din toată lumea. Centrul lumii este la Bruxelles, de acolo de unde se face aprovizionarea tuturor ciocolateriilor.
Aici nu se neglijează nici forma de prezentare a produselor, Leonidas fiind singura industrie dulce din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutiile standard – până la cele de ediţie limitată.
Pentru propria poftă dar, mai ales, pentru un cadou cu bun-gust și cu gust bun, un popas la ciocolateria de pe Ștefan cel Mare poate fi, cu adevărat, soluția perfectă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *