Publicitare

Dilemele tricoului personalizat

Împlinesc, în curând, șase ani de blog. Privesc cu drag în urmă și mă bucur că, în tot acest timp, am cunoscut mulți oameni faini, iar pe unii chiar am reușit să-i păstrez aproape. Aș fi vrut, uneori, să fiu un pic mai bătăioasă. Să lupt pentru copilul ăsta! Să-l fac mai cunoscut, mai vrednic de laudă. Să-l promovez super bine și ăia 7.000 de cititori pe care i-am avut, cândva, într-o lună – să-i am într-o singură zi! Ei… dar eu mă mulțumesc și cu șapte cititori buni, și cu 70, și cu 700! Și, așa, între afacere și suflet a câștigat mereu partea cu emoții și zâmbet – în detrimentul posibilelor foloase materiale sau de imagine :).
În tot acest context, încercat a fi de mijloc, am rămas mereu cu o neîmplinire. Deși mi-am tot dorit, până acum, să-mi fac un cadou mie și blogului, niciodată nu am trecut pragul unei firme de personalizari tricouri. Pentru că, da! Un tricou cu Șapte pietre m-ar face un pic mai fericită! În același timp, un tricou purtat cu bucurie ar aduce, la pachet, un dram de curiozitate și noi cititori. Oameni care să-și dorească să afle dacă pietrele-s parte dintr-un blog de joacă sau dintr-unul de construcții, dacă am șapte pitici sau șapte ani de-acasă, dacă și dacă și dacă… Oameni care să și găsească ceva pe placul lor și să se mai întoarcă aici.
Imprimari tricouri se pot realiza în una, două sau mai multe culori. În funcție de preferințe, personalizarea se poate face prin folie transfer, serigrafie sau broderie. Însă, până să ajung la aceste detalii, mereu m-am poticnit în deciziile de bază. Ce să scriu? Cum să scriu? Cât să scriu? Să fie colorat sau nu? Tricoul să fie alb? Să fie pietre sau simple cuburi? Să pun diacritice? Și, tot așa – mi-am adunat dilemele într-un sac mare și le-am închis acolo. Dacă ele nu vor scăpa și dacă eu nu-mi voi face curaj, risc să mai treacă șase ani de blog, ba chiar șapte – fără să apuc taurul de coarne și fără să-mi fac, pur și simplu, un tricou personalizat
Mă ajuți? Tu, cititorul meu, cum ai vrea să vezi pietrele astea aranjate pe un tricou?

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *