Evenimentul

Campanie Evenimentul – de sărbători

Pentru 160 de oameni internaţi la Secţia de Ergoterapie de la Şipote, sărbătorile nu aduc nici bucurie, nici schimbare şi nici persoane dragi alături. Toţi sunt condamnaţi la singurătate şi boală. Pentru ei, cotidianul Evenimentul Regional al Moldovei demarează o campanie umanitară, menită să le aducă puţin din bucuria sărbătorilor!

Craciun pentru bolnavii de la Sipote

Mă întristează starea acestor persoane abandonate în secţia de psihiatrie de la graniţa Iaşului cu Botoşaniul, dar mă bucură inițiativa colegilor mei! Sunt mândră că lucrez alături de oameni cărora le pasă! Care se implică!

În secţia de la Șipote, unde prea rar ajunge cineva, există persoane internate din anul 1970, dar şi persoane fără identitate…
Ca un copil, fiecare se va bucura, în preajma Crăciunului, de daruri! Haine în stare bună, dar care nu vă mai folosesc, încălțări, dulciuri, fructe, alimente neperisabile, bani – toate se vor putea transforma în cadouri de la Moș. Cadouri pentru 80 de bărbați și 80 de femei despre a căror existență am aflat, poate, abia acum – pentru prima dată…

Citiți aici, în întregime, textul campaniei – semnat Nelu Păunescu.

Donaţiile se pot face la centrele Evenimentul Regional al Moldovei de preluare a anunţurilor din Iaşi:
GARĂ – vis-a-vis de fostul Bingo Topaz
CENTRU – B-dul. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr .4
PODU ROŞU – vis-a-vis de magazinul Ioana
TĂTĂRAŞI – Esplanada Oancea
MOLDOVA MALL
HALA CENTRALĂ
CARREFOUR FELICIA

dar și la noi la redacție – Şoseaua Naţională nr. 15 (aproape de rondul care duce spre Alexandru, Gară ori Podu de Piatră, lângă benzinăria MOL).

Mulțumesc!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *