Ale tinereţii valuri,  Publicitare

Fericire cu picioarele pe pământ

Oricât de mult m-aș stresa, încercând să privesc lumea de la înălțime – ajung destul de repede cu picioarele pe pământ. Sunt cunoscută ca fiind una de la petrecere, care și-a adus balerinii în geantă. Poate că m-ar deranja remarcile răutăcioase dacă, după schimbarea pantofilor, tălpile mele n-ar dansa de bucurie. Dar, cum ele îndeplinesc de minune funcția unei seri perfecte – dans, dragele mele, dans! – nestingherită voi continua să fiu aia cu papucii de schimb.
La propria-mi nuntă am rezistat eroic toată seara – cununie civilă și religioasă, poze, primirea invitaților la restaurant și câteva dansuri. Însă, înainte de miezul nopții am îndrăznit să-mi pierd ambii pantofiori, să mă fac mică și simpatică și să scot toți nuntașii la dans. Am fost o mireasă care n-a stat locului o secundă, care n-a făcut nicio clipă diferența între persoanele pe care le cunoștea mai mult, cele pe care le cunoștea mai puțin și cele pe care nu le știa deloc. Toți au fost invitații noștri, prin urmare toți au avut parte de zâmbetul meu până la urechi și de picioarele-mi zvăpăiate.
Pe lângă bucuria momentului, mai aveam un secret: balerinii. Ascunși sub rochia până în pământ, albi ca norii de vată, cenușii, apoi – după furtuna dansantă ce-a durat până în zori, papuceii aceia mi-au fost dragi tare. De atunci, nu mi-am mai luat balerini albi. Nu mai erau ei… aceiași – dar, mereu aș fi încercat să-i compar. Ceea ce nu se face! Așa că, am trecut pe diferite culori și modele. Oferta e variată. E suficient să arunc un ochi pe AmaFashion și, deja, tălpile mele se agită pofticioase.
Da, eu sunt fata cu încălțări comode! Da, eu visez în toate culorile curcubeului! Eu plutesc de fiecare dată când am în picioare un papuc prietenos – și sunt aceeași eu, cea care mă dojenesc o zi întreagă, dacă îndrăznesc să-mi încalc propriile reguli. La 1.65 sau încercând să-mi depășesc limitele, cel mai important este dacă-ți zâmbesc sau nu. Și, pun pariu că mă dorești mică și luminoasă – în loc de înaltă și încruntată! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *