Ale tinereţii valuri,  Din online

Cea mai TRENDI în parcarea goală

Pe principiul… eu şi trendi, baba şi mitraliera, fetele de la trendi.ro au încercat să mă descoase… pentru a afla cât de trendi sunt eu! Mai trendi decât mitraliera babei? 🙂 Decideţi voi.
Interviul a fost publicat pe 1 mai, dar l-am lăsat un pic să dospească, înainte de a vi-l prezenta pe blog. Mă gândeam să nu va rămână un mic în gât, apoi să nu scăpaţi cozonacul pe jos… şi tot aşa. Acum, c-au trecut toate sărbătorile şi toate zilele libere, un week-end și încă unul și aproape luna, lansez bomba! 🙂
Aşa cum spuneam atunci pe Facebook, interviul e puţin incomplet. Pentru că, dacă ar fi fost după mine, aş fi pus câte un zâmbet după fiecare răspuns. Nu cauzat de neseriozitatea mea, ci susţinut tocmai de motto-ul după care mă ghidez, conform căruia lucrurile făcute în joacă sunt cele mai serioase. Răspunsurile mele nu puteau să nu aibă şi o doză de joacă în ele… pentru că, altfel, aş fi părut ipocrită.
Cine mă cunoaşte, ştie că sunt departe de acea excepţie – când am fost model Tom Tailor. Mă simt bine în pielea mea, mă îmbrac relativ cu gust, dar fără să pun prea mult preţ pe mine. Nu petrec prea mult timp în fața oglinzii, nici nu sucesc dulapul pe toate părțile, până să decid cum o să mă îmbrac azi.

Așa că… nu puteam fi extrem de serioasă în timpul interviului :). Am fost… așa cum sunt eu. Anda. Anda Elena…

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *