Hopa tropa prin oraş,  Umanitar

Timp și Viață pentru Călin

Pe Călin îl ştiu dintotdeauna. Îl ştiu din campaniile realizate în presă. Apoi, am scris şi eu despre el. Călin mă priveşte, mereu, din pozele lipite pe cutiuţele de donaţii – montate în farmaciile pe care le frecventez.
Pe Călin îl ştiu dintotdeaua. Bolnăvior. Şi, luptător! Călin are 6 ani.
Acest dintotdeauna nu este un cuvânt mare. Înseamnă, însă, o perioadă nesfârşită de chin. De durere. De suferinţă.
Acest dintotdeauna nu este un cuvânt mare. Înseamnă, însă, credinţă! Credinţa faptului că micuţul Călin iubeşte Viaţa – iar Viaţa îl iubeşte pe Călin!

Acum trei ani, Călin Graur a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. A avut dureri mari şi drumuri continue din Iaşi, la Bucureşti, până în Germania. A avut operaţii, satisfacţii, recăderi, chimioterapie şi radioterapie…
Mai nou, suferă de o insuficienţă respiratorie, care poate fi cauzată de o pneumonie sau de metastază la plămâni. Pare o glumă prostă. Din păcate, este realitatea.

În acest context, un grup de oameni minunaţi pun în practică un eveniment deosebit. Ei organizează pentru Călin un eveniment de strângere de fonduri. Pe 2 februarie, la centrul de conferinţe al Palas Iaşi. Acţiunea se intitulează Timp pentru Viaţă! şi se doreşte a fi un prilej al armonizării sufletelor.
Oameni mari, din opt domenii diferite – persoane publice, cu rădăcină ieşeană – îşi oferă Timpul, în faţa noastră, pentru Călin!
Dacă vrei să-l ajuţi pe Călin şi, în acelaşi timp, doreşti să fii faţă în faţă cu Daniel Buzdugan (stand-up comedy, moderator), Beatrice Rancea (coregraf al baletului Operei Iaşi), Mădălina Lefter (cântăreaţă), Cristina Nichita (cretor modă), Cătălin Moroşanu (sportiv, campion K1), The Sky (trupă de dans şi entertainment), Emil Coşeru (artist al Teatrului Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi), Adrian Monoranu (blogger, marketer, manager) şi/ sau cu trupa Vunk, eşti mai mult decât bine primit!
Evenimentul are două părţi. În prima vor performa cei opt invitaţi, iar în a doua va concerta trupa Vunk. Oricine poate participa. Condiţia stă într-un bilet – iar biletul e un pretext, el însemnând, de fapt, donaţia către Călin.

Biletele costă 50 de lei pentru fiecare dintre cele două părţi sau 75 de lei pentru ambele părţi ale planului caritabil. Acestea pot fi cumpărate de la centrele de informaţii ale Palas Mall şi Iulius Mall sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.

***
Fiecare share la acest articol înseamnă 5 euro pentru Călin! 

Donaţii se pot face şi direct în contul lui Călin! Călin merită să trăiască!

[Evenimentul de pe 2 februarie este organizat de către One Events cu sprijinul Palas Iaşi, Shamrock Inn, Europe AccessDirect şi Rotaract Copou.]

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *