Pentru minte,  Pietre...

Andreea Marin & Ștefan Bănică Jr. – despărțire cu respect

În seara aceasta, am citit următorul text pe contul de Facebook al Andreei Marin (Bănică…):

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”

Vestea nu mă bucură, nici nu mă uimește prea tare. Însă, nu de aceea scriu. Ci – pentru a-mi arăta respectul pentru oamenii care știu, încă, să rămână oameni. Să nu pună punct înțelegerii – chiar dacă pun punct dragostei sau, pur și simplu, vieții în doi.
Sunt convinsă că, în acest caz, nu va exista bălăcăreală. Se va vorbi – o zi, două, trei – dar, focul, nealimentat de către protagoniști, se va stinge. Pentru că așa este normal și firesc. Pentru că așa este uman.

Îmi pare rău. Spor în drumurile voastre și spor în drumul comun! Fetița voastră va avea întotdeauna părinți – iar acest lucru este cel mai important din lume!

5 Comments

 • Madalina

  Andreea Marin a fost dintotdeauna un munte de bun-simt si si-a pastrat viata personala pentru sine, fara sa-si „spele rufele” in public. Desi exista oameni care o critica, spunand ca este prefacuta sau altele de acest gen, merita tot respectul pentru modul in care se comporta.

 • Nicoleta

  Cand s-au casatorit m-am intrebat si am intrebat cat va dura, ca timp, casnicia. Banuiala s-a transformat in certitudine. Andreea nu a rezistat „stilului” de viata al sotului ei…Ea este persoana care nu accepta singuratatea in doi de dragul imaginii si bine face. Nu-i va fi usor o vreme, e greu sa determini un copil sa inteleaga pentru care motiv/ morive tati locuieste intr-o alta casa….Numai Dumnezeu stie de cate ori ochii Andreei se vor inroura si inima ei va intreba „de ce?!”. Chiar daca raspunsul la intrebare il stie, ratiunea nu poate umple camarile inimii.
  Sa dea Domnul sa-i fie copilului bine…si parintilor liniste sufleteasca si intelepciune.

  • anda_elena

   În cazul ei – bine că există copilul. Cred că şi-a dorit de o mie de ori mai mult un copil, decât un bărbat. Şi, ruga i-a fost ascultată. Pentru asta mă bucur!
   Dacă puteau rezista împreună, era şi mai bine. Dar, pentru asta e nevoie de multe. Numai ei ştiu.

 • octavia

  Mie imi place de Andreea Marin, desi multi o critica. Chiar o plac si cred ca e o femeie faina. Despre Stefan Banica…nu pot spune nimic. Asta e, uneori, decat singuratate in doi, mai bine singur cu copilul. Oricum, o relatie e un lucru complicat si compex, orice impicare cu bocancii, din partea celor din jur, e urata de tot.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *