D'ale jurnalismului,  Haz de necaz

Culmea comunicării atacă din nou

Chiar credeam că nimic nu mă mai poate uimi. După ce-am povestit în Culmea comunicării… m-am mai relaxat un pic. Şi am tot zis că, na… poate am avut parte de nişte excepţii nefericite. Astăzi, însă, am primit un nou exemplu de… profesionalism!?

Nu m-am mai enervat. Dar, nici nu mă pot opri din râs. În urma mail-ului pe care tocmai l-am citit:
Buna ziua,
Stimata doamna/Stimate domn,
Va contactez cu rugamintea de a publica comunicatul de presa atasat acestui e-mail in editia tiparita a ziarului dumneavoastra. Comunicatul promoveaza un eveniment organizat de catre (…)
Daca decideti publicarea acestuia, va rugam, pe cat se poate sa nu modificati continutul sau forma acestuia. De asemenea, va rog sa imi comunicati ziua (inainte de 12 octombrie 2012) in care va apare comunicatul pentru ca eu sa pot cumpara ziarul.
Cu multumiri,
(…)

Aşa… ca o ultimă cireaşă… de pe tortul comunicării… ghici, te rog, dacă a ataşat cineva vreun mesaj! Nuuu… păi clar că nu! :)…

7 Comments

  • Nicoleta

    Fantastic! Pe 12?! Mai, sa fie! Mare lucru daca nu e vreun eveniment legat de ISU si participa cumva vreo scoala care se vrea bagata-n seama….
    Cine stie!
    Da’ ce ziceti ca azi s-a trimis in scoli cum ca maine se organizeaza act extrascolare si cate alte activitati ca e Ziua Internationala a Profesorilor. Cand sa le organizezi…asa, cum se intampla?! Lumea nu a putut fi anuntata macar cu cateva zile inainte sa organizeze fiecare diriginte cate ceva in folosul elevilor?!
    Intreb si eu….Poate a aflat tarziu ministrul educatie despre aceasta sarbatoare…
    Ca la noi, la nimeni. Oare cum se sarbatoreste la nivel international?
    Poate aflati ceva, spuneti- ne si noua, nestiutorilor.

  • Carmen

    Eu zic sa ii raspunzi expeditorului anuntandu-l ca in ziua de (alegi o zi dupa cum ti-a cerut)va aparea comunicatul.Iar in ziar pui un titlu si lasi un spatiu gol.
    Daca cere explicatii ii comunici ca ai publicat comunicatul din atasament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *