OAMENI - în fiecare zi

Campanie pentru 24 de ore

Se apropie momentul cel MARE și GREU!

Alexandra Groza este fetița alături de care am început prima campanie din cadrul proiectului OAMENI – în fiecare zi. Ei am reușit să-i oferim, atunci, o sumă infimă de bani. Însă, cred că prin intermediul pietrelor am reușit să facem ceva mai mult de atât. Ne-am unit în gând bun și în rugăciune, ne-am făcut o nouă prietenă și am urmărit, constant, soarta ei.

Alexandra suferă de leucemie acută mieloblastică. Sper ca, în curând, să pot spune: suferea și să ne bucurăm, împreună, de o victorie! Mâine, în Italia, va avea loc o operație importantă! Un transplant medular – de la mama Alexandrei, la Alexandra. Șansele de reușită sunt departe de 100%… Dar, dorința de bine este uriașă!

De aceea, te rog să-i fii Alexandrei aproape! Alexandrei, dar și mamei ei, Gabriela! În campania asta nu-ți cer nimic material. Te rog doar să spui o rugăciune, cu gândul la ele! Ori, măcar un Doamne ajută! Te rog să aprinzi o candelă, ori măcar un rest de lumânare…! Te rog să faci ceva, oricât de puțin, prin care să-i arăți lui Dumnezeu că îți pasă! Printr-o fărâmă de credință, putem muta munții din loc!

Acum, peste două minute, la noapte, mâine dimineață – cândva! – găsește-ți timp pentru a îți îndrepta, două secunde, gândul spre Alexandra!

E o campanie fără statistici! Dar, rezultatele pot depăși orice imaginație!

Doamne, miluiește pe roaba ta, Alexandra, care suferă și se chinuiește! Dăruiește-i sănătate, cu lacrimi mă rog Ție, izvorule al vieții și al nemuririi, auzi-mă și degrab o miluiește! Amin

4 Comments

  • Alina

    Am urmarit si eu cazul Alexandrei prin intermediul blog-ului tau. Ma bucur ca in sfarsit operatia e aproape. Ma rog ca Dumnezeu, prin intermediul medicilor de acolo, sa faca o minune. Ma rog ca totul sa decurga bine pt Alexandra si mama ei. Doamne, ajuta aceasta fetita sa se intoarca sanatoasa! Suntem cu gandul la ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *