Din online,  Hopa tropa prin oraş

Bloggeri pe val

Am fost călare pe situație toată ziua – era imposibil ca seara să ne fie altfel! Prin urmare, autocarul cu bloggeri turiști a oprit în fața Palatului Culturii, acolo unde alți bloggeri petrecăreți îi așteptau! În total, gașca online a ocupat un spațiu considerabil. Un spațiu în care s-a stropit din belșug cu bere Timișoreana, s-au mâncat mici și cârnăciori, s-a râs și s-a glumit, s-a cântat și s-a dansat.

Nu am stat foarte mult, dar a fost suficient cât să mă bucur de atmosferă și să-mi pară un pic rău că plec. Totuși, să nu uităm că înainte de blogger sunt mamă – și-mi era dor tare de copilul meu!
După ce-am dispărut din peisaj, la Hanul Timișoreana au urcat pe scenă Leo Iorga și Pacifica. A fost veselie mare acolo, iar bloggerii s-au integrat de minune!

Seara s-a încheiat. Petrecerea pe care o dau cei de la Timișoreana continuă. În fiecare zi, până pe 21 iulie, inclusiv! Pe lângă bere bună și glumițe, muzica va fi la ea acasă! Marți și miercuri se pot asculta cover-uri cu trupa The Sixteens, joi și vineri se lasă locul muzicii germane, iar sâmbătă – pentru un final de neuitat! – va cânta Mihai Mărgineanu! Toate astea se întâmplă la Serbările de la Hanul Timișoreana din Iași!

Surse foto: Somnulescu (1), Butnaraski (2)

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *