Evenimentul,  Te-Ve(de)

În direct la TVR Iași

Așa m-am prezentat astăzi, preț de câteva minute. Mi-a plăcut. Am fost coerentă – zic eu – și nu m-am pierdut cu firea. Totuși, am realizat (pentru a mia oară) că mă simt mult mai bine în pielea mea de personaj din… umbră. Din spatele scrisului, din spatele radioului, din spatele blogului, din spatele muncii de teren – prăfuite, dar minunate! Astăzi, a fost altfel – ciudat, de asemenea, pentru că nu eu eram cea care punea întrebările! 🙂 Cu toate acestea, a fost frumos – și voi repeta experiența, de câte ori se va ivi ocazia.

Am vorbit despre Evenimentul – regional al Moldovei și despre munca de aici. Despre pasiunea care se pune în a scrie cu și pentru oameni. Despre campaniile Evenimentul – de susținere a copiilor speciali.
E ok să dai știrile zilei, alea care se găsesc peste tot. E și mai ok să te remarci prin ceva! La Evenimentul – regional al Moldovei – se scrie cu suflet! Se scrie mai mult decât subiectul de la o conferință de presă. Se investește timp și spațiu în reportaje/ dosare/ interviuri. Se caută omul zilei! Se scot la lumină personaje deosebite, locuri ce merită a fi cunoscute, frânturi de istorie și lecții de viață!
Astăzi m-am simțit bine – probabil pentru că am vorbit despre ceea ce îmi place!

Poza este o surpriză făcută de către . Mulțumesc!

Vezi când am mai intrat eu prin televizor :).

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *