Competiţii

06. Incursiune în Republic of Gamers

Când am nevoie de relaxare, când nu mă calmează nici noaptea, nici ploaia, nici liniştea, mă bag la un joc.

Atunci, gonesc pe străzi, de nebună, conduc la viteză maximă, pariez tot ce am şi ce n-am. Sunt într-o altă lume, deci viaţa mi-e în siguranţă. Aşadar, nu-mi fac griji decât pentru câştig. Pentru un loc pe podium, alături de cei mai tari gameri.

Astăzi, gonesc printre oferte de top şi aleg, mai mult decât sigură, un arsenal de luptător neînfrânt. Mă pierd în puf, în bine şi în vise. Simt succesul de la o poştă şi mă umplu de adrenalină. Am furnicături în degete şi inima-mi palpită.
Am intrat în Republic of Gamers şi nu pot, nici nu-mi doresc să mă mai retrag. Aici, am găsit imposibilul – devenit posibil! Cele mai profi componente, accesorii şi sisteme. Cele mai tari soluţii de inginerie hardware şi performanţă de nivel înalt! Mă şi imaginez, în variate situaţii, alături de ROG. Sunt acasă, sunt într-un LAN Party cu prietenii, fac parte dintr-un experiment overclocking! Am un laptop gaming şi periferice de-mi taie răsuflarea!
Republic of Gamers se extinde continuu, oferindu-mi o actualitate mereu proaspătă. Jocurile se trăiesc la cote maxime! Imaginile sunt atât de perfecte, încât le confund cu realitatea! Performanţa e greu de atins şi, totuşi, se atinge cu ROG! Se anulează orice zgomot de tehnologie şi se oferă o experienţă audio captivantă! Sunt în pas cu ritmul de joc şi nimic nu mă poate scoate în afara plăcerii.

Chiar cred că visele pot deveni realitate, iar seria ASUS ROG este dovada clară. Jucătorul din mine zâmbeşte satisfăcut şi continuă partida vieţii lui. Exact! Când nu mă mai calmează nici noaptea, nici ploaia, nici liniştea, mă bag la un joc. Şi-mi trece de toate. Şi câştig. Ştiu că meritul îmi aparţine pe deplin – pentru că am ales Republic of Gamers!

[Postarea de faţă este a şasea scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *