Din online

Dosarele Facebook: Securitatea la control!

E stiut – si normal – ca pe Facebook, atunci cand atasezi un link, pentru a reduce numarul de spam-uri si de (poate) virusi – sa ti se ceara sa scrii un cuvant-cheie. Doua, de fapt.
N-am nimic impotriva lor, nu consider ca-mi mananca din timp si, in general, tastez cuminte cuvintele care-mi apar in fereastra numita control de securitate.
Uneori… cuvintele sunt clare si foarte usor de reprodus. In alte dati, ele cer o atentie sporita. Iar in altele… te fac sa apesi repede optiunea incearca alte cuvinte.

Pana sa le fac sa dispara, pe cateva le-am si salvat in calculator – pentru a-mi servi drept model. Tu te-ai baga la scris astfel de cuvinte?

Mai exista si acele cuvinte-cheie pe care trebuie sa le scrii stand in cap.

Mai este un tip de scris, cu litere si cifre mai subtiri si mai drepte. In acest caz, in general, nu sunt probleme. Numai ca, din cand in cand, e o mare dragoste si o mare inghesuiala acolo. Si, atunci, ceea ce vezi si scrii tu poate sa nu fie, in totalitate, corect.

Eu nu inteleg motivele pentru care scrisul nu este absolut normal. Adica, as intelege dorinta de a ma pune in dificultate si chiar aceea de a ma face sa abandonez uneori – daca nu ar exista varianta de a alege alte si alte si alte cuvinte cheie… Dar, asa, care-i rostul unui control de genul celui de la exemplul 3??!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *