Din online,  Verde...

Am castigat un Renault! O lanterna Renault :)

V-am indemnat si saptamana trecuta sa-l sustineti pe Marius Sescu in lupta pentru Iasi. Un Iasi eco, verde, respectat. Un Iasi care ar putea castiga si invinge orase mari si la fel de frumoase – precum Brasov, Bucuresti, Timisoara.

Marius a intrat in Expeditia verde la volanul unui Renault Clio si, pentru ca-i baiat descurcaret si pentru ca i-au sarit iesenii in ajutor, a reusit sa termine prima etapa pe locul intai.
Daca saptamana trecuta a (re)descoperit parcurile si spatiile de relaxare, pentru etapa a doua are o sarcina mai dificila – aceea de a gasi cat mai multe elemente eco din Iasi: tomberoane de reciclare selectiva, cladiri cu panouri solare, centre de reciclare, asociatii/ONG-uri legate de protejarea mediului, restaurante bio, targuri bio, parcari de biciclete si alte elemente eco.

Il ajutam?

M-am declarat, inca de la inceput – un fan sustinut al lui Marius. Fara niciun interes. Totusi – grija si comentariile mi-au fost rasplatite intr-un mod eco si amuzant. Si acum ajungem la cele scrise in titlu.
Pentru ca m-am implicat in competitie, alaturi de Marius Sescu, am primit un premiu. O lanterna eco de la Renault. Are si busola si o manivela, plus cateva fire si mufe, pentru diverse telefoane. Adica, iti poti incarca mobilul fara sa consumi la priza, dand la manivela. Din cate arata din desenul de prezentare, iti poti incarca, in acelasi mod, si laptopul. E nevoie de munca sustinuta dar, macar, te distrezi, faci muschi la mana si esti… eco! 🙂

Eu am facut cunostinta cu lanterna intr-un mod destul de amuzant. Am admirat-o, am aprins-o si, cand s-o sting, am tras de buton pana la capat. Ups, trebuia sa ma opresc cu o treapta mai sus! Pentru ca, la capat, incepe sa sune sirena. E o alarma din aia, ca la magazine – si, culmea, ma aflam fix in dreptul unui magazin. Multe capete s-au intors sa vada ce-am furat :))
Multumesc, Marius, pentru atentie! Bafta in continuare!

Hai pe primul loc in Expeditia Verde!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *