Ale tinereţii valuri,  Drumeţii

Cirese cu avertisment

Ieri am reusit sa ajung la Husi.
Pe drum, cate un copilas ma imbia cu cirese. Si, la un moment dat, am oprit. Am iesit pe jumatate in afara carosabilului, intr-un loc cu vizibilitate buna. Totusi, oricate scuze as cauta sa-mi gasesc, adevarul dus pana la capat este ca, acolo unde am oprit, nu se terminase inca linia continua.
Iar, cum mie nu-mi merge bine atunci cand nu sunt corecta… dupa ce am platit ciresele, in spatele meu a aparut si masina politiei. Bun! Ce sa mai comentez? Am zambit frumos, mi-am asumat vina si nu am avut obiectii.
Intr-un final, am primit avertisment si doua puncte penalizare. Primele mele doua puncte de cinci ani, de cand am carnetul (de doi ani si ceva, de cand conduc cu regularitate). Nu le sarbatoresc. Si nu ma mandresc cu greseala mea. Voi sa nu faceti ca mine!In schimb, ciresele au fost tare bune!!!

P.S.: Locul III la Eurovision. Felicitari Paula Seling & Ovi!

4 Comments

  • anda_elena

    Asa am zis si eu. Da, au fost de treaba. Cred, in acelasi timp, ca mai conteaza si cum te comporti tu cu ei. Daca esti vinovat (poate chiar un pic nevinovat) si cu gura mare ai numai de pierdut.

  • DanielD

    Nu ne-am mai vazut de citeva zile, dar se pare ca ne merge la fel: miercuri am luat si eu… avertisment si 2 puncte de penalizare. Tot primele, dar dupa vreo 9 ani de condus constant…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *