Ale tinereţii valuri

Probleme existentiale – primul rid si prima crema antirid

Acum cateva zile, eu si cu mine ne uitam in oglinda. Si, cand ne uitam noi atent, dar atent de tot… l-am vazut! Hmmmmmmmm! Nu se poate!? Dar l-am ochit! Exista! Desi acum e aproape invizibil, un pui de rid si-a facut aparitia pe chipul meu.
Deci e adevarat ce scrie in reviste… dupa 25 de ani trebuie sa iesim la atac. Aliatii de baza… cremele antirid! Si iubitii nostri soti care, cu stangacie si dragalasenie, incearca sa ne consoleze: „E normal, doar mergi spre 30, nu te intorci la 20! Dar tot cea mai frumoasa ramai!”.
Hi-hi! Ce sa mai spui? Te incrunti putin, apoi iti amintesti ca incruntatul e taticul ridurilor si busesti in ras! Razi de bucurie, de tine, de viata, de prea mult bine! Motive de ras nu exista?
Apogeul a fost in seara urmatoare cand, deschizandu-mi mail-ul aflu ca, prin participarea la un concurs pe site-ul revistei Femeia, am devenit fericita catigatoare a unui set de creme antirid de la Yves Rocher. Asta da coincidenta! Sau poate chiar le-a placut fulgusorul de nea confectionat de mine – fulgusor care va aparea in numarul din februarie al revistei… 🙂

fulg nea - handmade - lucru de mana

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *