Ale tinereţii valuri

(Re)imblogata…

Am lipsit mult. Nu cred ca i-a fost cuiva dor de mine. Totusi revin. Pentru a disparea mai apoi sau, cine stie? Poate pentru a spune ceva interesant.
Ce-am facut in perioada asta? Multe. Si nimic. Am deschis gura si am spus la fiecare in parte ce ma deranjeaza. Am avut perioadele mele de glorie si de caderi. Am umblat hai-hui prin tara cu serviciul. Mi-am dat demisia. Am somat. Am creat.
Am condus sute de kilometri prin Iasi la ore de varf… Am devenit matusica de doua liniute pe un test de sarcina. Am inteles pe propria piele ce inseamna birocratia. Am devenit „oama de afaceri”. Idealis Events – firma organizatoare de evenimente – firma noastra: Andreea, George si Anda. Umblatura multa. Primul client. Primele emotii.
Acum incep sa-mi fac liste. Lista de cadouri pe care le vreau de la Mos Craciun. Lista de dorinte si planuri pentru 2009. Lista de rugaciuni pentru Doamne-Doamne…
Lista de realizari din 2008… Lista de esecuri din 2008… Liste de zambete, de lacrimi, de nervi, de nume, de oameni, de… Cate liste nu am acum in cap?! Poate ca le voi dezvolta in paginile acestui blog. Sau poate ca nu.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *