Competiţii

Astăzi este despre astăzi și despre un câștigător pe blogul celor Șapte Pietre!

Aseară îi povesteam ceva Mariei de când era mică, mică – și m-a surprins adăugând niște detalii pe care eu mi le ștersesem din minte. Cum, îți mai amintești asta?, am întrebat-o. La care ea mi-o trântește:

– Eu țin minte tot, că eu am trăit în viața mea!

OMG! Am rămas paf la declarația asta – pe cât de simplă și de copilăroasă, pe atât de reală și de greu de întâlnit în viața noastră de adulți. De oameni care prea rar ne mai trăim viața noastră întreg, frumos, cu atenție pe detalii. De oameni care prea des încercăm să trăim (în) viața altora… De oameni care uităm că… astăzi este despre astăzi!

Participanti concurs - Astazi este despre astazi - Blog Sapte Pietre

Maria m-a convins din nou, dacă mai era cazul, că ea e omul de care am nevoie pentru a mă ajuta să aleg câștigătorul cărții Astăzi este despre astăzi – de Mirela Retegan. Așa că astă noapte am făcut bilețelele cu cele 30 de nume ale participanților la concursul de pe blog, iar în dimineața asta am rugat-o pe copilă să aleagă.

Maria mă rugase o grămadă, înainte, s-o las pe ea să citească numele. Apoi, Alice C. a pus-o în dificultate cu numele scris într-un fel și pronunțat altfel – o regulă care credea că se aplică doar la Alice din Țara Minunilor! 🙂 Dar a dres-o cu râs și bucurie pentru câștigătoarea noastră din Țara bucatelor! Așa s-a potrivit, dragă Alice, să fii la poziția numărul 7 și să câștigi pe Șapte pietre – blogul unei Anda Elena o carte plină de viață și de învățăminte. Să-ți fie de folos! După cum spuneai și-n comentariul de la concurs, să nu uiți ca în fiecare astăzi să ai grijă de-ai tăi și să fii pozitivă!

Mulțumesc tuturor pentru participare! Mulțumesc, Mirela Retegan, pentru razele pe care le oferi! Mulțumesc lui astăzi, pentru astăzi! Toate planurile cele bune să ni se îndeplinească!

2 Comments

    • anda_elena

      Întotdeauna există o primă dată! 🙂 Ne bucurăm de bucuria ce ți-am făcut-o! Și cartea Mirelei te va bucura, atunci când o vei strânge la piept! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *