Publicitare

Coriolan = Valentine’s Day câştigător

Trebuie să recunosc, nu sunt extra-îndrăgostită de Valentine’s Day. Totuşi, printre atâtea necazuri, atâta boală şi suferinţă – am ajuns să apreciez fiecare moment de bine. Dacă 14 februarie înseamnă un prilej de sărbătoare, de zâmbet, de reînnoire a jurămintelor de dragoste – 14 februarie să fie în fiecare zi!

Nu doar la o dată specială trebuie să iubim ori să oferim un cadou. Dar, nici nu putem trece nepăsători peste ocaziile ce ne amintesc că avem lângă noi un om – parte din sufletul nostru. De multe ori, suntem grăbiţi şi posomorâţi. Atunci, o zi precum Valentine’s Day sună ca un clopoţel şi ne trage de mânecă.

În ajutor vin, mereu, prieteni nesperaţi. Cu daruri frumoase şi concursuri, premii – vise ce se pot împlini! În luna iubirii, reprezentanţii Coriolan au pregătit o colecţie de bijuterii deosebite! În plus, au lansat o competiţie pentru clienţi, dar şi pentru cei care, deocamdată, rămân cu admiratul – fără a scoate vreun ban din buzunar.

De Valentine’s Day, chiar tu – cel care afli acum vestea, poţi câştiga un week-end romantic la Braşov! Într-o perioadă la fel de plină de inimioare: 24-26 februarie, adică de Dragobete!

Să-ţi explic. Toţi clienţii de pe site-ul Coriolan, dar şi din magazinele din Iaşi şi din Bucureşti primesc, automat, trei şanse de câştig pentru o singură comandă! Pe lângă un dar preţios pentru persoana iubită, un sfârşit de săptămână bonus la Hotel Gott ar pica mănuşă, nu-i aşa?! Cadoul preferat poate fi ales din colecţia specială de Valentine’s Day, dar poate fi şi un inel de logodnă sau o altfel de bijuterie.

Admirabil mi se pare faptul că, nu doar cumpărătorii, ci şi simplii vizitatori ai magazinelor Coriolan se pot înscrie în concurs. Spre deosebire de cele trei şanse de câştig ale clienţilor, ei vor avea doar una. Totuşi… nici nu ştii de unde sare norocul! Păcat ar fi să ocolească cineva unul dintre magazinele Coriolan, să nu meargă să-şi clătească ochii şi să completeze un formular! De pierdut, nu se pierde nimic. De câştigat…!!!

Suntem într-o lună de pasiune, promisiune, dragoste şi poveste. Coriolan înseamnă pasiune, promisiune, dragoste şi poveste! În luna aceasta – şi în tot anul!

Citeşte regulamentul oficial al concursului. Hai la Coriolan!

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *