Din online,  OAMENI - în fiecare zi,  Umanitar

Vând spaţiu pe blog pentru O VIAŢĂ – viaţa Alexandrei!

De curând, am vorbit despre visul meu. Acela de a demonstra că putem fi OAMENI – în fiecare zi. Tot recent am scris şi despre Alexandra – o fetiţă de 7 ani, din Dorohoi care, după ce-a intrat în clasa întâi a aflat că trebuie să abandoneze şcoala pentru a petrece timp mult şi dureros prin spitale, într-o luptă nedreaptă cu viaţa. Alexandra are leucemie acută mieloblastică. Despre operaţie se spunea că ajunge la 50.000 de euro – în cazul în care se efectua în România. Însă, pentru siguranţa Alexandrei, Italia este o soluţie mai bună. Cheltuielile cresc… Şi măcar de-ar fi nevoie doar de banii de operaţie!…

În această perioadă, copila cea frumoasă şi tristă se află internată în Iaşi, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”. I se face a treia cură de chimioterapie. Şi în teorie este greu să afli ce presupune acest lucru. În practică, pe pielea unui copil, procedura este cumplită! Alexandra e o fetiţă curajoasă, care se zbate pentru viaţa ei şi pentru zâmbetul părinţilor. Dar, are nevoie de noi! De fiecare dintre noi! Să luptăm împreună, pentru ca eleva din clasa întâi să ajungă până la facultate, să aibă apoi o carieră frumoasă şi o familie reuşită! Pentru noi, cei care le avem pe toate şi ne plângem din orice – visele astea nu înseamnă mare lucru. Pentru Alexandra – ele înseamnă totul. Se pot nărui, însă, oricând…

De aceea, am hotărât ca, prima bătălie din campania OAMENI – în fiecare zi, să fie pentru Alexandra! Vreau ca, la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lui februarie să pot să o vizitez pe Alexandra la spital. Şi să nu mă duc cu mâna (aproape) goală. Îţi cer ajutorul! Şi ofer, la schimb, spaţiu pe blogul meu.

Nu e o idee nouă. Nici nu am un nume sonor, care să impresioneze mulţimile. Nu-ţi voi aduce mii de vizitatori… însă voi contribui, pozitiv, la imaginea ta. Şi voi fi liantul pentru o faptă bună! Ca să nu mai lungesc vorba, iată ce ofer:

* Banner în partea de sus a paginii 468 x 60 – valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie – 100 de lei

* Banner 270 x 120 – valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie – 70 de lei

* Banner 125 x 125 – valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie – 40 de lei

* Postare publicitară – care să rămână permanent pe blog – 50 de lei

* Spaţiu într-un blogroll special, valabil până pe 29 februarie – pentru orice sumă donată, oricât de mică.

Preţurile sunt negociabile (în jos), iar recunoştinta va fi enormă – în cazul în care vei dori să oferi mai mult. Accept donaţii şi de la cei care vor să rămână anonimi sau nu au nevoie de spaţiu pe blog. Spun asta, pentru că ştiu că există persoane care se jenează să depună direct în contul Alexandrei sume mici – 5, 10, 15 lei… Însă, într-o situaţie de genul ăsta, în care se luptă cu viaţa şi în fiecare zi se fac cheltuieli mari – orice bănuţ contează! 10 lei chiar sunt importanţi!

Închei, cerându-ţi, din nou, ajutorul. Promovează campania! Cumpără spaţiu pe blog! Îndrumă-mă spre oameni care crezi că ar cumpăra un banner sau o postare pe Şapte pietre! Donează!

Campania aceasta este pentru Alexandra. Dacă nu vrei să lucrezi cu mine dar îţi doreşti şi poţi să o ajuţi pe Alexandra, ignoră-mă! Oferă sprijinul tău direct! Intră pe site-ul Alexandrei, află-i povestea, donează! Crăciunul a trecut. Noi rămânem, însă, oameni – în fiecare  zi. Oameni cu visul de a fi OAMENI!

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *