Competiţii

00. Intru în competiţia SuperBlog 2011

În diferite ocazii, am făcut – pe acest blog – publicitate (de bine sau de rău) unor produse/ oameni/ momente. Aşa cum am crezut că e mai bine. Am avertizat atunci când am simţit că e nevoie şi sper că pe unii i-am ajutat să nu cadă în capcane. Am lăudat atunci când mi-a plăcut ceva şi când produsele/ momentele/oamenii au meritat. Nu am cerut niciodată vreun ban şi nu am acceptat să primesc niciun ban pentru a şterge o postare. Da… am avut parte, în firava mea existenţă de blogger, de nişte propuneri demne de dispreţ…

Pentru că am fost întotdeauna corectă cu tine, ţelul meu este să procedez, în continuare, la fel. Vei şti mereu când o postare a viitorului va face parte din categoria publicitate plătită şi vei şti mereu când o postare are ca scop participarea la un concurs. 

Pe această cale, ţin să te anunţ că mă înscriu în competiţia SuperBlog 2011. 50 de premii, constând în vouchere ASUS cu o valoare cuprinsă între 50 şi 2.500 de dolari îşi aşteaptă câştigărorii. Poate că voi face şi eu parte din rândul lor. Sau, poate că nu. Deocamdată, vreau să particip şi să duc la bun sfârşit fiecare probă. Asta presupune că, de la începutul lui octombrie şi până la sfârşitul lui noiembrie te voi invada cu… publicitate creativă, răspunzând, astfel, provocărilor date de sponsorii concursului.

Sunt convinsă că, deşi materiale publicitare, unele îţi vor părea interesante. Şi creative – ca să se încadreze în context. Promit că, în toată această perioadă, vei avea parte şi de postările cu care te-ai obişnuit şi pentru care te întorci aici de fiecare dată. Voi munci mai mult, voi îmbina utilul şi plăcutul, voi încerca să nu te dezamăgesc.

Pe Şapte pietre întotdeauna, împreună, vom clădi, dărâma, reclădi idei, gânduri, pietre… viaţa!

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *