Haz de necaz,  Secvenţe

La brat cu bagarea in seama

* La ce te astepti, atunci cand cumperi pufuleti cu surprize, care se numesc Tom & Jery? Oare… la surprize cu cele doua peronaje? Un carton acolo, ceva, cat de mic… un motan… un soarece… Bazata pe gandirea mea logica, iau o punga. Gasesc in ea… o iconita! Ok, frumos – dar fara de inteles… Curiozitatea ma impinge sa mai cumpar o punga. De data asta, surpriza – un inel. Hmmm…

* Ma tot uit la ceas, sa-l vad ca se apropie de ora 18 (atunci cand stiam ca incepe programul la Asociatie). La 18 punct, ma prezint sa platesc intretinerea. O tipa tocmai iesea. Salut administratorul si incerc sa fac o gluma: „Au si inceput fetele sa vina cu banii la dumneavoastra!?”. Mi s-a aruncat o privire prin care mi s-a explicat clar ca nu-s amuzanta. In timp ce nenea administratorul scria chitanta, eu ma gandeam cum sa dreg busuiocul. La final, de bagare in seama, dar si cu toata sinceritatea, ii spun: „Tot respectul! V-am gasit aici inainte de ora 6 si asta inseamna mult!”. La care el, la fel de sincer, imi raspunde: „Nu-i problema, programul a inceput de la 5”. Aaaa, da???

* Am plecat de acolo, chinuindu-ma sa nu rad in hohote de prostia mea. Ajunsa acasa, povestesc amuzata totul si incep, in gluma, sa ma contrazic cu mama referitor la momentul in care s-o fi schimbat programul la Asociatie. Nici una nu lasa de la ea. Nici nu conta ce spuneam, important e ca participam la o ciondaneala regizata si nu la una pe bune!
In acest punct, vine randul lui George sa se bage in seama.
El (cu un zambet larg): Da’ ce v-a apucat? Parca sunteti Zavoranca si cu mama ei!
Eu (foarte serioasa): Tu sa taci, Pepe!

Logic, aceata postare este tot o bagare in seama! 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *