BB: Maria-Paula,  Şcoala părinţilor

Un ciorap de damă și-un pletos simpatic – joacă creativă alături de teacher Oana

În toate neminunățiile lui, domnul Facebook e minunat atunci când ne mai amintește ce-am mai făcut acum un an, doi, zece.

Astăzi a scos la suprafață o amintire de acum 6 ani, când anii Mariei erau… aproape 4! 🙂 Pe vremea aceea o duceam la atelierele de creație organizate de teacher Oana Jalbă. Și, ca azi, acum 6 ani se pregătea o petrecere cu semințe și cu mutrițe vesele!

Copiii, alături de părinții lor jucăuși, au creat fiecare omuleți dintr-o bucată de ciorap umplută cu semințe și, apoi, cu pământ. S-au adăugat ochi, nas, gură. Și cam acesta e rezultatul ce-a ieșit atunci din mâinile fetelor Pintilese – sub atenta îndrumare a Oanei!

față de ciorap umplută cu semințe și apoi cu pământ

A urmat apoi o misiune de mare angajament. Căci, dus acasă, omulețul chel a făcut duș în fiecare zi! În acest fel, ni se promisese că prietenului nostru îi va crește păr verde și sănătos!

față de ciorap umplută cu semințe și apoi cu pământ - cu plete după un timp

Am adus amintirea asta în actualitate, pentru că mi-e tare drag de ea. Și pentru că ideea mi se pare în continuare foarte faină și bună de aplicat inclusiv acasă, în familie. Fără limită de vârstă! 🙂

Și-am mai adus-o în actualitate dintr-un motiv. Pentru că zilele trecute, căutând ceva printre fotografiile vechi, chiar l-am găsit și pe pletos! Și m-am bucurat de el! Fără să știu că eram atât de aproape de… ziua lui de naștere! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *