Din online

Descoperire șoc! Femeile-s perfect de… imperfecte!

Nu sunt deloc fana perfecțiunii. A perfecțiunii pe care trebuie s-o afișezi în public, ca să nu creadă nu știu cine nu știu ce despre tine. A imperfecțiunii mascate cu zece straturi de fard și-a zâmbetului tâmp afișat cu maximă grijă, să nu provoace, Doamne ferește, vreo încrețitură în zona ochilor.

Nu sunt deloc doritoare de perfecțiune din asta, lumească – menită să îți ascundă răni și omenie, să creeze fericire artificială și să te scalde în nefericire crâncenă, atunci când rămâi tu cu oglinda ta, tu în așternuturile tale, tu cu sufletul tău.

Uneori, când văd cum toți imperfecții lumii încearcă să pozeze în perfecțiunea întruchipată, când toți defecții pământului fac din perfecțiune o modă, simt că-mi fuge pământul de sub picioare. Căci nu mă dau în vânt după diamante – cu atât mai puțin după niște bolovani afișați drept cele mai adevărate pietre prețioase.

În acest context supărat, e o bucurie să descoperi opt Femei perfect de imperfecte. Femei care au curajul de a-și povesti viața cu toate chestiile din dotare – bune și mai puțin bune. Cu ridicări, căderi, suferințe, noi ridicări și lecții învățate. Cu zâmbet, cu lacrimi, cu asumare a tuturor momentelor care se cer trăite – nu mimate!

Femei perfect de imperfecte - carte

Femei perfect de imperfecte este o carte în care, măcar într-un context, te regăsești. Femeie cât se poate de firească, de fragilă, de puternică, de modernă, de activă. Femei perfect de imperfecte prezintă opt povești de viață, condimentate cu toate provocările de rigoare.

Femei perfect de imperfecte este cartea prietenelor mele perfect de imperfecte care scriu pe blogul colectiv Belva. În ordinea numerelor de pe tricou sau… ok… în ordinea alfabetică a prenumelor de pe tricou: Alexandra Cristea, Andreea Ignat, Andreea Marinciu, Carmen Păun, Irina Butnaru, Nancy Samargiu, Raluca Luca, Smaranda Biliuți.

Fetele astea faine își lansează mâine cartea la Iași. Așadar, pe 20 mai, de la ora 11.00, la Bistro Felix va avea loc un eveniment perfect de imperfect și de suflet. Nu-l ratați! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *