Bucurii,  Din online,  Şcoala părinţilor

Stop concurs! „Pledoarie pentru MAMI și TATI” merge la…

Final de octombrie, final de zi 31 și final de concurs. Un concurs tare jucăuș, zurli și de suflet! 🙂 Acum nu mult timp am scris postarea intitulată: „Pledoarie pentru un copil fericit și-un concurs. Câștigă o carte cu autograful Mirelei Retegan”. V-am povestit acolo cum a fost la întâlnirea cu Antrenorul Părinților, cam cât de tare mi-a plăcut și cum n-am putut să mă abțin de la crearea unui soi de… concurs. De la a oferi o carte-n dar unui comentator de pe blog – care să-mi spună, în câteva cuvinte, despre jocul preferat al copilului său ori al copilăriei sale. 12 oameni s-au încumetat să-mi scrie și să dea din casă. Or fi mulți, or fi puțini… eu m-am bucurat de fiecare în parte și nu pot decât să le mulțumesc!

Astăzi am pregătit tragerea la sorți. Știu că există programe speciale care să facă asta… știu că totul se poate organiza mult mai profi decât am gândit-o eu. Cu toate astea… de ce n-aș fi creat din tragerea la sorți un motiv de joacă? 🙂 Am scris bilețele cu numele participanților, le-am îndoit bine, le-am pus într-un coșuleț și… am chemat-o pe Scufița Roșie să mă ajute! 🙂

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Ce-a urmat, vedeți în filmulețul următor! 🙂

Felicitări, Rodica Murariu! Felicitări tuturor părinților care și-au pus sufletul în jocul meu și care nu uită să se veselească mereu alături de pruncii lor!

Mulțumesc, Mirela Retegan! Că ești și că ne bucuri pe toți, în maniera ta zurli!

7 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *