Pentru minte,  Pentru suflet,  Pietre...,  Şcoala părinţilor

Telefonul Vieții – un pas mai aproape de viață

Un om de geniu a plecat spre Ceruri… Un academician care, în 91 de ani, a avut multe de spus! Dumnezeu să-l odihnească!

Mă gândeam la ce voiam să anunț astăzi… și, corelat cu vestea cea tristă, m-am întrebat: Dacă mama lui nu-l năștea? Dacă, fiind „stăpâna propriului său corp”, decidea să-l extragă din viitorul său și din prezentul nostru? Dacă soțul ei, neamurile sau altcineva i-ar fi spus că nu-i mai trebuie încă un copil? Am fi fost cu un dram mai săraci. Noi toți, nu doar mama în cauză…

În ceea ce mă privește, avortul nu e niciodată o soluție. Sau, dacă e o soluție, nu este cea mai bună… Și eu, și tu, și toți ăștia care avem ochi de citim acum… ar trebui să dăm slavă Domnului că mama noastră ne-a dorit și a avut posibilitatea să ne mențină în viața ei!

Pentru femeile rămase singure – în momentul în care cei care-i erau alături n-au acceptat-o… însărcinată, pentru mamele care simt că-s mame înainte de a naște, propriu-zis, pentru cele care, deși au strecurată în minte ideea de avort, simt că asta nu-i cea mai bună soluție, a fost lansat serviciul de telefonie cu apelare gratuită Telefonul Vieții: 0800 800 116.

0800 800 116! Acesta este un număr de telefon destinat tuturor femeilor însărcinate aflate în dificultate și care se confruntă cu obstacole în păstrarea sarcinii. Telefonul Vieții poate fi apelat în mod gratuit, din orice rețea de telefonie fixă și mobilă de pe raza județelor Iași, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Bacău, Cluj, Galați, Timiș și București.

Telefonul Vietii - Pro Vita Iasi

La căpătul firului se află, 24 din 24 de ore, angajații Departamentului Pro Vita, gata să ofere consiliere, orientare și sprijin concret pentru orice femeie care are dubii cu privire la păstrarea sarcinii. Sprijin concret! Asta poate înseamna inclusiv cazare, masă, luptat pentru un viitor al mamei și al copilului! Numai cine nu cunoaște activitatea celor de la Pro Vita Iași, din 2012 și până astăzi, ar putea să mă acuze că spun minciuni. Eu, însă, am văzut o parte dintre minunile de copii salvați de ei și îmi este de ajuns ca să le fac reclamă!

Iar „reclama” nu e pentru ei, nici pentru mine sau pentru tine. Însă, oricare dintre noi putem să ne aflăm, la un moment dat, față în față cu o femeie însărcinată și, posibil… disperată. Și oricare dintre noi ar trebui să știe vorba aceea: „Un avort nu te face neînsărcinată, ci mama unui copil mort”

0800 800 116

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *