Din online

Bloggerii s-au tras în dubla 1 din Kooperativa 2.0 la Iași :)

Cu bloggerii, ca-n vremurile bune! Acesta poate fi motto-ul sub care am activat aseară :). Primul blogmeet sub umbrela Kooperativa 2.0 la Iași s-a produs și-am spus noi, mai artistic, c-am tras dubla 1 dintr-un mare film.

Blogmeet Kooperativa 2.0 la Iasi 1

Așadar, încep să se miște rotițele, iar dorința Andreei și a lui Chinezu, de a reactiva blogosfera ieșeană, prinde contur. Întâlnirea a avut loc – unde altundeva?!, decât într-un loc de… film! 🙂 Am umplut Cinema Bistro de zumzet și de voie bună, iar oamenii faini de acolo ne-au tratat cu limonadă și cu alte bunătăți :).

M-am bucurat să-mi revăd prietenii din vechea gardă, multișori și buni. M-a bucurat și de noile cunoștințe făcute – bloggeri mai noi și la fel de simpatici, dezghețați, comunicativi, pasionați. Am fost în elementul meu și-am vorbit mult (poate prea mult…), și-am râs, și-am glumit, și-am povestit din secretele pietrelor.

Andreea a moderat întâlnirea și-a explicat, din nou, tuturor, ce înseamnă Kooperativa 2.0 la Iași, cum vom lucra, cum s-ar putea face bani din blogging. A trasat o serie de reguli și de principii ale unui blogger care se respectă, a vorbit despre campaniile și evenimentele ce vor urma și a dezvăluit un picuț din ceea ce va însemna lansarea oficială a Kooperativei.

Pauză de vorbă s-a făcut la ora mesei, când cei de la Cinema Bistro au oferit, după preferințe, burgeri, salată sau falafel. Am ales varianta a treia, foarte gustoasă și de post, după care am spus, din toată inima: Săru-mâna pentru masă! 🙂

Blogmeet Kooperativa 2.0 la Iasi 2

În ordinea numerelor de pe tricou, la acest blogmeet – primul dintr-o serie de… film! 🙂 au participat: Andreea IgnatDaniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Ciprian Ionuț Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Paul Pădurariu, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, Etienne Ignat.

Paul Pădurariu – fotograf de nuntă din Iași a fost mai mult decât blogger la eveniment. După cum îi spune și titulatura, ne-a pozat de ne-a zăpăcit și ne-a umplut de amintiri faine, pentru care îi mulțumim. Mai multe cadre găsiți aici.

Pun punct, deocamdată, serii ce a trecut. Cu zâmbet mare! 🙂 Căci, știu că voi reveni, în curând, cu noi episoade din blogosferă! Și cu noi postări, cu noi povestiri, cu noi motive ca voi să rămâneți aproape de Iași, de bloggeri și de cele șapte pietre! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *