Bucurii,  Maria-Paula

Drumul nostru-i mai întortocheat

Atât de mult am așteptat CD-ul lui Cosmin Vaman și al Alexandrei Andrei încât, de când l-am cumpărat, nu l-am mai scos din laptop!

Atât de tare m-am bucurat de biletele cumpărate pentru a merge la spectacolul de lansare a Drumului, că m-a știut toată lumea! Eu ca eu, dar Maria era în culmea fericirii și l-a (re)făcut cunoscut pe Cosmin Vaman în toată Piața Voievozilor, la grădiniță și la orele de teatru.

Bucurie, bilete, locuri, dorințe îndeplinite! Drumul ar fi trebuit să fie fără obstacole! Doar că, la fel ca Drumul lui Cosmin și al Alexandrei – niciun drum fain nu se parcurge ușor. Am avut piedici după piedici și noi, ăștia mari, iar prunca a dat cu răceala-n fasole destul de urâțel.

Așa că, puțin înainte de începerea spectacolului, am oferit biletele unei alte familii minunate, căreia i-am urat drum bun și petrecere frumoasă! Iar eu am consolat-o cu greu pe Maria, după ce-am auzit că spectacolul va fi transmis în direct pe Radio Iași.

Nu mică – ci mare ne-a fost bucuria, când am descoperit că Radio Iași transmite online și în imagini video! 🙂 Așa că ne-am luat, într-un final, porția de drum din fața laptop-ului și-am trăit fericirea lansării Drumului, când mai vioaie, când în pași de dans, când îmbrățișate – cu febră mare – mereu simțindu-ne parte din public. Maria a cântat, a răspuns la toate întrebările lui Cosmin și-a fost într-un dialog continuu cu el, apoi a salutat-o pe Teo… și, tot așa, până la bis-ul 2 :).

Concert lansare album - Drumul - Cosmin Vaman

A încercat să fie mulțumită cu situația, dar asta nu înseamnă că nu are încă un strop de tristețe în suflețel, că n-a fost în sală. Eu… eu sunt mamă. Și, între Cosmin, Alexandra și copila mea am ales copilul. Era clar! Mă bucur însă că, într-un final, le-am putut îmbina și mă rog să treacă viroza asta răutăcioasă – că, deja a stat cam mult pe la noi!

În rest… felicitări! Drumul a fost super! Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Andreea Andrei, Trupa SPAM… sunteți foarte, foarte, foarte faini! Ați avut invitați pe măsură, glume bune și aplauzele pe care le-ați meritat! Radio Iași, mulțumesc și ție c-ai crescut mare și că ai fost acolo, pe Drumul care trebuia!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *