Ale tinereţii valuri,  Maria-Paula,  Te-Ve(de)

Invitată la Teleghid pentru părinți

Sunt mamă de copil și mamă de… blog! Despre cele două iubiri ale mele, despre întreaga familie Pintilie, despre cât mă uit eu în oglindă sau nu :), despre bucurie și despre copilărie, despre voi – ajutorul meu în fapte bune!, despre toate am vorbit în emisiunea Teleghid pentru părinți de sâmbătă, de la TeleM.

Teleghid pentru parinti

Adina Șuhan, gazdă bună și frumoasă, a știut atât de bine să mă tragă de limbă încât, uitându-mă și eu, ca telespectator, la emisiune, mi-am dat seama că m-a descusut ghini, ghini di tăt! 🙂 Am povestit multe și-am scos din sertar amintiri dragi, care mă țin și astăzi cu zâmbetul pe buze. Iar astăzi nu mă mai pot teme că le voi uita, pentru că, nu-i așa? :), voi putea să le reascult oricând!

Teleghidul pentru copii e plin de informații, care nu vin doar din partea prezentatorului și a invitatului în platou, ci și din alte rubricuțe. Astfel, emisiunea are 45 de minute pentru că, între timp, vorbesc și psihologul, logopedul, copiii, și se mai face și o prezentare de film. Pe mine mă puteți vedea în calupuri de aproximativ șapte pietre – ăăăă, minute! 🙂 – la început, la minutul 11.50, la 21.15 și la 34.45.

Vizionare plăcută! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *