Din online,  Publicitare

Câştigă bani pe Facebook

Sunt şi eu una dintre aceia care visează ca, la un moment dat, să facă bani pe internet. Am tot auzit despre platforme de marketing afiliat, url-uri scurtate, tracking… şi, de fiecare dată, am reuşit să-mi prind urechile după două minute de explicaţii. Prin urmare, mereu m-am lăsat păgubaşă. Şi, normal, săracă :).

Însă, acum câteva zile am  auzit despre ceva mai… uman. Despre Hapsha, o platformă de marketing afiliat prin Facebook. Mai exact, un program de Happy Share – prin care pot recomanda prietenilor produse ce-mi plac.
Şi, care-i faza?, m-am întrebat iniţial. Mereu recomand amicilor articole şi diferite lucruşoare pe gustul meu. Gratis. Faza este că acum, prin intermediul Hapsha, dacă un prieten cumpără în baza recomandărilor mele, eu pot câştiga un comision de 4%.

happy share

Câştigurile acestea se adună într-un cont şi pot fi retrase, chiar de la primii 10 lei. Câştigurile se pot transforma şi în fapte bune, dacă aş vrea să fac o donaţie unui ONG sau dacă aş avea de gând să surprind pe cineva cu un voucher cadou.

Uneori, poate fi destul de riscant să intri în jocul acesta. Cu gândul la câştiguri imediate, poţi să-ţi înnebuneşti prietenii cu tot felul de link-uri, spre tot felul de produse despre care n-ai habar. Iar lucrul acesta poate duce la pieire. La gol maxim în buzunare şi la diminuarea semnificativă a numărului de prieteni.
Însă, dacă există cumpătare, seriozitate, dar şi sinceritate în alegerea celor mai bune produse, pot exista şi câştiguri. Poate mici, dar constante. 73 de lei în două săptămâni, fără să te speteşti şi fără să ieşi din timpul tău liber, mi se pare destul de ok. Banii ăştia sunt de folos, de exemplu, într-o întâlnire offline cu prietenii de pe Facebook :).
Tot ce-mi doresc eu de la Hapsha este să observ că, în timp, va aduna printre parteneri şi alte magazine online, păstrând calitatea. În rest, eu sunt gata să aflu cam ce sumă pot să adun din primele comisioane!

6 Comments

  • anda_elena

   Păi… nu mă certa :). Eu sunt unul dintre oamenii care îl întrebau mereu pe Marius de chestiile astea. Ideea e reformulată, dacă vrei tu să-i spui așa, pentru că, la aflarea despre „platforme de marketing afiliat, url-uri scurtate, tracking”, eu îmi prindeam urechile, în timp ce el se simțea ca peștele în apă! 🙂

 • Carmen

  Nici eu nu prea am incredere in aceste anunturi…insa am incredere in tine. Si, in plus, daca astfel pot sa donez banii pe care ii castig asociatiei nostre pentru a continua programele pe care le avem, m-as baga. Ce ar trebui sa fac mai exact?

  • anda_elena

   Să mai promovaţi, pe Facebook, produse din magazinele partenere platformei Hapsha. Condiţia pentru a face bănuţi este ca prietenii dumneavoastră, plecând de la sugestia făcută, să şi cumpere ceva.
   Cât despre donaţii, acestea se vor putea face tot către una dintre asociaţiile menţionate de ei. N-ar fi rău să luaţi legătura cu ei şi să deveniţi parte din proiect, pentru ca lumea să poată direcţiona bănuţii şi către ANCAAR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *