Publicitare

La mulţi ani – pe două roţi

În această vară vor împlini trei, respectiv patru ani. Maria şi Andrei, copila  şi nepoţelul meu, au un vis comun. Pe lângă tortul mare cât un turn, care în fiecare zi are o altă culoare… amândoi vor o bicicletă. Câte una de căciulă, se înţelege!
Aşa că, în ultima perioadă, fiecare magazin pentru copii este luat la puricat, în amănunt. Analizez ofertele, socotesc, mă gândesc, mă răzgândesc. Şi aşa mi-am dat seama că, să cauţi biciclete pentru copii poate fi o mare provocare. În acelaşi timp, o frumoasă provocare.

Eu nu am avut bicicletă în copilărie şi socotesc asta drept un minus în formarea mea. Pentru că bicicleta îndeamnă la mişcare. Folosirea ei îmbunătăţeşte condiţia fizică, tonifică musculatura, îţi formează nişte reflexe şi te destresează. Aşa că sunt total de acord cu dorinţa copiilor mei, chiar dacă aceasta implică şi anumite costuri. Într-o lume destul de nesănătoasă… ei vor să fie sănătoşi, veseli, activi – iar eu nu le pot frânge startul.
Mă gândesc din ce în ce mai serios ca, alături de ei, să-mi înving şi eu teama de a lua contact cu asfaltul. Mă gândesc să-i însoţesc în această mare aventură. Pe patru roţi 🙂 – până îmi voi scoate şi eu rotiţele ajutătoare. Începutul lor poate fi un început şi pentru mine. Ei şi bicicletele lor ar putea însemna începutul meu – dar şi ştergerea acelui regret din copilărie.
Cu cât mă uit mai mult la modelele de biciclete pentru copii, cu atât mai multe planuri în fac. Şi, pentru că zilele lor se apropie, nu voi putea amâna la nesfârşit nici ideea mea. Pentru că dorinţele lor + dorinţa mea = sănătate şi bucurie în familie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *